- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.041
WhatsApp'tan mesaj gelmiş deHomer Simpson nereye gittin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WhatsApp'tan mesaj gelmiş deHomer Simpson nereye gittin ?
Nerden bildinboşanma avukatı aramaya sanırım
Sen Ankarayı kazan teyze falan demeye kalkmazsan seni himayeme alırım.Nerden bildin
Ssssss Atam orada.ben baba tarafından Angaralıyım anne tarafından da yakınlarda bir şehirden.angaralı olmak çok mu iyi?pavyon ve angara oyun havalarıyla tanınıyoruz artıkımmm
irkek mi yazan?WhatsApp'tan mesaj gelmiş de
hee o baş tacımız.bir de köpeği fox var anıtkabirde benim kız sık sık onu görmeye gider.fox u ha atatürkü değilSsssss Atam orada.
O hayvanın hikayesini okumuştum. Atamı üzmüşler diyeceğim ama şimdi daha çok üzülüyordur ülkenin haline bakınca.hee o baş tacımız.bir de köpeği fox var anıtkabirde benim kız sık sık onu görmeye gider.fox u ha atatürkü değil
Kolay gelsin yavru.eba ya ödev yüklenmiş çözelim geliyorum.bye bayınızzzz
Yiğidim aslanım orada yatıyor daha ne olsun değil miSsssss Atam orada.
Sağol ceycey çok iyisinSen Ankarayı kazan teyze falan demeye kalkmazsan seni himayeme alırım.
Yok bee altı tane kızın olduğu bir kız grubundan mesaj gelmiş herkes kendi yaşam şartlarından şikayet ediyorirkek mi yazan?
Şu aralar beni mutlu eden tek şey.Yiğidim aslanım orada yatıyor daha ne olsun değil mi
Tam ülkeden defolup gitme hayalleri kurarken aklıma gençliğe hitabenin gelmesi, yavaşça vazgeçmem, kapanış.O hayvanın hikayesini okumuştum. Atamı üzmüşler diyeceğim ama şimdi daha çok üzülüyordur ülkenin haline bakınca.
Ülkemi çok seviyorum. Toprağını , insanını( bu bazen değişiyor. ) , havasını.... Sadece bazı şeyler değişecek.Tam ülkeden defolup gitme hayalleri kurarken aklıma gençliğe hitabenin gelmesi, yavaşça vazgeçmem, kapanış.
İnşallah bir an önceÜlkemi çok seviyorum. Toprağını , insanını( bu bazen değişiyor. ) , havasını.... Sadece bazı şeyler değişecek.
KudrAlobar ne zamandır konusuz kaldı, ona aç wampir gadın, wöhşet team diye.bdv ye konu mu açsam ne.Ama konuyu bulamadım sorun orada
Ahahah konu yoksunluğu çekiyorum, krize girecem bana konu açıığğğnKudrAlobar ne zamandır konusuz kaldı, ona aç wampir gadın, wöhşet team diye.
iyi de beni de gruptan sananlar var bana da saldırırlar o nolcekkk.KudrAlobar ne zamandır konusuz kaldı, ona aç wampir gadın, wöhşet team diye.