- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.721
Salatalık kötü olmuş ve ceyceyo zamanlar yemiyorduk bu mereti.pazarda da satılmazdı pek.ama elma armut salatalık getirmişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salatalık kötü olmuş ve ceyceyo zamanlar yemiyorduk bu mereti.pazarda da satılmazdı pek.ama elma armut salatalık getirmişti.
sen nasıl çalışkan oldun hele bir anlat bakalım.aile baskısı varmıydı derslerde yardım ederler miydi?yoksa içinde mi vardı başarı aşkı?örnek alalımmm birazBizi beğenmeyen öğretmenlerime görün görün. Fen lisesi mezunuyum, öğretmenler zırt pırt bizden şikayet ederdi aşık olmadık onlara diye mi bunlar
Günlük şikayet hedefinizi tamamlayınca yaz sıcağında klimalı ortama giren Bülent Ersoy gibi Allahu Tealaya hamdü senalar olsun diyor musunuz?Avokado çok pahalı
Seven sevdiğine avokado alsın
Kaçırmasaydın avokadoysa ceycey
Aman şikayet etmek öğretmenlerin huyunda var bence
Mezun olurken yükleniyor
Tabi kiGünlük şikayet hedefinizi tamamlayınca yaz sıcağında klimalı ortama giren Bülent Ersoy gibi Allahu Tealaya hamdü senalar olsun diyor musunuz?
bülent ablaya laf yokk.kadın gibi kadın oooGünlük şikayet hedefinizi tamamlayınca yaz sıcağında klimalı ortama giren Bülent Ersoy gibi Allahu Tealaya hamdü senalar olsun diyor musunuz?
Dört buçuk yaşında kendi kendime okumayı öğrendim. O zaman kardeşim yoktu. Annemle babam işe gidiyordu bana anneannem bakıyordu yani yalnızdım. Kitap okumaya sardım deli gibi. Okumayı falan bilerek gidince ilkokul kolay oldu. Ortaokul da. Başarı isteği hep vardı, bir de mükemmeliyetçi biriyim. Çok iyi olmayınca, ne demekse çok iyi, çıldırıyordum. Ailem de tabii başarı istedi, hatta bunu hiç hoş olmayan biçimlerde ifade ettiler maalesef. Derslerime kimse yardım etmedi. Bana hiç ödev yaptıran olmadı. Çünkü ben hepsini kendim yapar bitirirdim. Anneme soru sormuşluğum çok azdır. İlkokulda lisede ders çalışmadım. Klişe olacak ama dersi derste dinlemem yetiyordu. Lisede çalışmaya başladım ama yoğun depresyon ve anksiyete bozukluğu yüzünden çalıştığımdan pek verim alamadım. Kapasitemin çok altında bir performans sergiledim. Sınavlara girerken elimin titremesinden kalemi tutamadığım oluyordu zira. Şimdilerde formumdayım ama. İnşallah böyle devam eder.sen nasıl çalışkan oldun hele bir anlat bakalım.aile baskısı varmıydı derslerde yardım ederler miydi?yoksa içinde mi vardı başarı aşkı?örnek alalımmm biraz
Biliyordummm işte büyük oyunu çözdüm benTabi ki
Günlük kotası dolanlar okuldan erken ayrılıyor hatta
Niye sürekli söyleniyoruz sanıyorsun?
Ben Seda ablamı daha çok seviyorumbülent ablaya laf yokk.kadın gibi kadın ooo
muhteşem gatsby nin başına neler gelmiş.daha yeni gördüm konuyu bdv de çok üzüldüm.Ben Seda ablamı daha çok seviyorum
Nolmuşmuhteşem gatsby nin başına neler gelmiş.daha yeni gördüm konuyu bdv de çok üzüldüm.
odasında hatta dolabında fare çıkmış yurttta.kimse ilgilenmemiş hala odadaymış fare.okumaya devam ediyorum şaşkınlıklaNolmuş
Ben de okudum şimdi deodasında hatta dolabında fare çıkmış yurttta.kimse ilgilenmemiş hala odadaymış fare.okumaya devam ediyorum şaşkınlıkla
İyi geceler size de, teşekkür ederim :)Sena616 buraya yazabilirsiniz.iyi gecelerr
sorma giggles fareye minik böcek muamelesi yapmışlar.kızın ödü patlamış ne var ki farede git yat odana bile denmiş.Ankara da olsaydı ben ona misafirhane de yer bulurdum misafir ederdim bizim kurumda korkusu geçene dek bir iki hafta.Ben de okudum şimdi de
Yorumlar beni asıl deli etti
Ben insanlar başka insanların korkularını niye anlayamıyor çok merak ediyorum zatensorma giggles fareye minik böcek muamelesi yapmışlar.kızın ödü patlamış ne var ki farede git yat odana bile denmiş.Ankara da olsaydı ben ona misafirhane de yer bulurdum misafir ederdim bizim kurumda korkusu geçene dek bir iki hafta.
geçen ki bir konuda büyük köpeklerden korkuyorum yakınımda istemiyorum dedim diye hayvan düşmanı bile oldum ya a101 in içinde gezmeleri bile normalmiş ayol üşürlermiş pessssss.saldırdılar 2 kere diyorum yok yapmamışlardır diyorlarBen insanlar başka insanların korkularını niye anlayamıyor çok merak ediyorum zaten
Aynısı hayvanlardan korkunca da oluyor
Sen bilmiyorsungeçen ki bir konuda büyük köpeklerden korkuyorum yakınımda istemiyorum dedim diye hayvan düşmanı bile oldum ya a101 in içinde gezmeleri bile normalmiş ayol üşürlermiş pessssss.saldırdılar 2 kere diyorum yok yapmamışlardır diyorlar
11:35 :)Ogrendin mi aybush