- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.541
çocuğu okula götürsen herkes neden ninenle geldin annen nerede der ayollHah işte bunu düşündüm. Bir de zaten yetmişten sonra ne kadar yaşayacaksın ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuğu okula götürsen herkes neden ninenle geldin annen nerede der ayollHah işte bunu düşündüm. Bir de zaten yetmişten sonra ne kadar yaşayacaksın ki
iyiyim valla sen nasılsın?ceycey abla naber C ceycey0406
iyiyim oturyorum sorayım dedimiyiyim valla sen nasılsın?
Çocuğa yazık. Ne yaşayacak o yaşta ki anne baba ile çocuk. Onların anne babalık hisleri tatmin oldu tabi. Gerisi önemsiz.bugün haberlerde gördüm 70 yaşındaki kadın tüp bebek yöntemiyle doğurmuş.ilk çocuğuymuş baba da 75 yaşında
akşamlar çok sıkıcı bu aralar.içim kararıyoriyiyim oturyorum sorayım dedim
arkada bi müzik bi de akşamlarda soğumaya başladı oturuyorum
Sabah da aynı valla bana göreakşamlar çok sıkıcı bu aralar.içim kararıyor
kış kendini belli ediyorakşamlar çok sıkıcı bu aralar.içim kararıyor
evet hem soğuk hem kasvetli hava da erken kararıyor.içimde sebepsiz bir sıkıntı var devamlıkış kendini belli ediyor
Benim de öyle. Bu aralar herkes aynı şeyden şikayet ediyor biliyor musunevet hem soğuk hem kasvetli hava da erken kararıyor.içimde sebepsiz bir sıkıntı var devamlı
ben çok severim bu tarz havalarıevet hem soğuk hem kasvetli hava da erken kararıyor.içimde sebepsiz bir sıkıntı var devamlı
merkür retrosu bunlarBenim de öyle. Bu aralar herkes aynı şeyden şikayet ediyor biliyor musun
her yer köpek dolu o da olmaz.sen yürü benim yerime deben çok severim bu tarz havaları
hatta yürüyüş filan yapmak isterim
Hah sen anlarsın bak bunlardan. Geçen aklıma geldi sorayım dedim unuttum. Halsizlik falan da yapıyor mu bu retro? Ne zaman bitecek?merkür retrosu bunlar
ankara üniversitesinin tandoğan kampüsünde yürüyelim hgfdfgher yer köpek dolu o da olmaz.sen yürü benim yerime de
3 kasıma kadar etkileri devam ediyorHah sen anlarsın bak bunlardan. Geçen aklıma geldi sorayım dedim unuttum. Halsizlik falan da yapıyor mu bu retro? Ne zaman bitecek?
yakın olsa keşkeee.orası nereeee benim ev nereee.virüs olmasa gelirdim amaankara üniversitesinin tandoğan kampüsünde yürüyelim hgfdfg
eskiden hep oradan geçerdimyakın olsa keşkeee.orası nereeee benim ev nereee.virüs olmasa gelirdim ama
Of be çok varmış3 kasıma kadar etkileri devam ediyor
bi tembellik işlerin yavaş akmasına neden oluyor
her işim ters gidiyor zaten bu aralar.3 kasıma kadar ölmezsek iyidirOf be çok varmış