- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.381
valla bu hafta çok sinirliydim herkese cırladım.oda mı retrodan?afiyet olsun
hep retrodan bunlar bjşf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu hafta çok sinirliydim herkese cırladım.oda mı retrodan?afiyet olsun
hep retrodan bunlar bjşf
olabilirvalla bu hafta çok sinirliydim herkese cırladım.oda mı retrodan?
ne diyorsunnn?bazı riskli hisse senetleri aldım bugün.pazartesiye gümbürdeyecekler o zamanolabilir
az kaldı sanırm 19 ekim son
sıkıştırıyorum ara ara.yoksa aklı burada kalıyor bu kızların.Yok yok ceycey, yavru kuşlar azaltmışlar siteye girmeyi o son azardan sonra. Aferin
ben de 2 biontech bir de bir yerden bulup yaptırdığım sinovac var.acaba 4. bir doz da yaptırayım mı?grip aşısı da ısmarladım haftaiçi yaptıracağım.korkuyorum covidden.aslında hastanelik olmaktan entübedenLadycharms canım sen covid mi oldun?
yok testim negatif çıktıLadycharms canım sen covid mi oldun?
genelde retroda bir işe başlamayın imza atmayın derlerne diyorsunnn?bazı riskli hisse senetleri aldım bugün.pazartesiye gümbürdeyecekler o zaman
allah korusunaslında hastanelik olmaktan entübeden
amin teşekkürler.profesyonel hastayım yıllardır.hastanelerin en iyi müşterisiyimdir .hele 2 hastane aynı evim gibi geliyor bana.birinin odaları da harika manzaralı.evden rahatlar da gene de allah düşürmesinnallah korusun
alllah seni sevdiklerine bağışlasın
aminallah düşürmesinn
karşımda kanepede uyuyor.yatağına götüreyim dedim kızdı geri uyuduamin
kız ne yapıyor
en rahatı şimdi onun için kanepede uyku hele bi de çok yorulmuşsakarşımda kanepede uyuyor.yatağına götüreyim dedim kızdı geri uyudu
bu sene herkes mi tıp istiyor?arkadaşlarımın kızları komşu çocukları akrabalar herkes tıp için çalışıyormuş şaştım kaldımm.en rahatı şimdi onun için kanepede uyku hele bi de çok yorulmuşsa
yok bilgisayar müh isteyenlerde varbu sene herkes mi tıp istiyor?arkadaşlarımın kızları komşu çocukları akrabalar herkes tıp için çalışıyormuş şaştım kaldımm.
iyi gecelerherkese iyi geceler edit:aybush doğurursa acil haber verin
Canım sinovac tek doz bir işe yaramamıştır. Ancak sinovac kayıtlarda gözükmüyorsa 3. Doz biontech yaptırabilirsin.ben de 2 biontech bir de bir yerden bulup yaptırdığım sinovac var.acaba 4. bir doz da yaptırayım mı?grip aşısı da ısmarladım haftaiçi yaptıracağım.korkuyorum covidden.aslında hastanelik olmaktan entübeden
Ya öyleyse bile ülkenin hali ortada. Artık mezuniyet sonrası iş garantisi olan tek meslek olduğu için, insanlar gelecek kaygısından sevmeseler bile tıbba yöneliyorlar. Ne acıbu sene herkes mi tıp istiyor?arkadaşlarımın kızları komşu çocukları akrabalar herkes tıp için çalışıyormuş şaştım kaldımm.