- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.221
araba değil yaniBorsa hissesi.sattım kurtuldumm zarardan çıkınca bugün.lanett fordddd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araba değil yaniBorsa hissesi.sattım kurtuldumm zarardan çıkınca bugün.lanett fordddd
Benim de tek bildiğim Ford araba olanaraba olan mı bizim focusumuz var
hee en güzeli o zatenkardeşsiz hayatttt oh ne rahattttt
biz de ford marka yok hyundai var honda vararaba değil yani
Senin burada beni kıskançlıktan çatlamaya ne hakkın varkardeşsiz hayatttt oh ne rahattttt
aynenBenim de tek bildiğim Ford araba olan
hondamız vardıbiz de ford marka yok hyundai var honda var
aynayı karşına koyup sohbet edesin geliyor arada:eeee anlat bakalımm bugün neler yaptınn kardeşşşşşhee en güzeli o zaten
diyorum tek çocukluk nasıl acaba
bizdeki de civichondamız vardı
civic vardı bi de şu crv den
otomatik vites mi?aynen
babam arabayı satıcak ondan bi de bu merak
kardeşin oluncada çok konuşulmuyor o şimdi diğer odada mesela yanına gidyorum bakıyor böyle sadeceaynayı karşına koyup sohbet edesin geliyor arada:eeee anlat bakalımm bugün neler yaptınn kardeşşşşş
manuelotomatik vites mi?
civicler güzel oluyorbizdeki de civic
Ergen ergen tavırlar yapmasın da baksın yeter. Bizimki ergenliğinin pik noktasında resmen ömür törpüsükardeşin oluncada çok konuşulmuyor o şimdi diğer odada mesela yanına gidyorum bakıyor böyle sadece
ben kan bağına pek değer vermem.seviyorsam kafama uyuyorsa akrabalık ilişkilerimi yürütürüm yoksa cenazede düğün de anca görürüm onları.tek kıyamadığım annem ve evladımkardeşin oluncada çok konuşulmuyor o şimdi diğer odada mesela yanına gidyorum bakıyor böyle sadece
pek yok öyle tavırlarıErgen ergen tavırlar yapmasın da baksın yeter. Bizimki ergenliğinin pik noktasında resmen ömür törpüsü
akrabarımla görüşmüyorumben kan bağına pek değer vermem.seviyorsam kafama uyuyorsa akrabalık ilişkilerimi yürütürüm yoksa cenazede düğün de anca görürüm onları.tek kıyamadığım annem ve evladım
Her şeye saatlerce söyleniyordaima kendisi haklı. Haksız olduğunu bilse bile sonuna kadar fikrini savunuyorpek yok öyle tavırları
sadece kimseyle konuşmaz pek
pek konuşmuyor bizimkiHer şeye saatlerce söyleniyordaima kendisi haklı. Haksız olduğunu bilse bile sonuna kadar fikrini savunuyor
Hayallerimdeki kardeş modelipek konuşmuyor bizimki
nasılsın diyorum
iyiyim ablşa diyor
günün nasıl geçti
ya offf diyor