- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.201
Kızlar bebeğim kilo almamıs 3.60 gramcık... Doktor haftaya doğumu konusalım dedi... Haftaya kaldı doğum işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3300 gram doğmuşum sezaryenle ama senin mesaj bildirimin gelince nasıl heyecanla atladım anlatamamKızlar bebeğim kilo almamıs 3.60 gramcık... Doktor haftaya doğumu konusalım dedi... Haftaya kaldı doğum işi
araba olan mı bizim focusumuz var@Muhtelif Evhamli Hatun eşinde ford varmıydı ? Tavana gidiyorrrr
ne yapıyorsun polo ablayaaa beni unuttunuz
haftaya mıKızlar bebeğim kilo almamıs 3.60 gramcık... Doktor haftaya doğumu konusalım dedi... Haftaya kaldı doğum işi
maşallahBen 3300 gram doğmuşum sezaryenle ama senin mesaj bildirimin gelince nasıl heyecanla atladım anlatamam
Minyon bir bebişmişsinmaşallah
ben 2 900 mü ne doğmuşum
O kadar derinden hissettim ki hayal kırıklığını hatta o sesle okudum mesajıhaftaya mı
evetMinyon bir bebişmişsin
Valla ben kardeşim kilolu mu zayıf mı doğdu bilmiyorum da çirkin bir şeydi işteevet
kardeşim benim aksime kilolu doğmuş
valla yaO kadar derinden hissettim ki hayal kırıklığını hatta o sesle okudum mesajı
ben kardeşimin doğumunu bilmiyorum 1.5 yıl var aramızdaValla ben kardeşim kilolu mu zayıf mı doğdu bilmiyorum da çirkin bir şeydi işte
Bizim 5,5 tam birimiz bir dönemden çıkıyoruz diğerimiz giriyor. Ondan sanırım çok ortak paydada buluşamıyoruz.ben kardeşimin doğumunu bilmiyorum 1.5 yıl var aramızda
Dünden beri yazmayınca ben bugün doğurdu sandımvalla ya
mesajı görünce direkt ne demek haftaya diye bi yükseldim
ben bu haftaya alıştırmıştım kendimi
neyse sağlıcakla gelsinde
biz hep beraberiz sıkıyor bir yerden sonraBizim 5,5 tam birimiz bir dönemden çıkıyoruz diğerimiz giriyor. Ondan sanırım çok ortak paydada buluşamıyoruz.
bendeDünden beri yazmayınca ben bugün doğurdu sandım
Borsa hissesi.sattım kurtuldumm zarardan çıkınca bugün.lanett forddddaraba olan mı bizim focusumuz var
Neyse sen temizliğini yap haftasonuAybush Anne SHIRLEY den o haberi aldım az önce.haftaya mı doğuracaksın neyyyyyy o zamana dek ben dokuz doğuracağımmm yeterrrrrrrrrrrrr
kardeşsiz hayatttt oh ne rahatttttbiz hep beraberiz sıkıyor bir yerden sonra