- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.327
- 39
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.781
Cooook amin inşallah cnmçok hırslıyım bu sene.hem sınıf birinciliği istiyorum hem de yüzde seksen kolej bursu.söke söke alacağımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cooook amin inşallah cnmçok hırslıyım bu sene.hem sınıf birinciliği istiyorum hem de yüzde seksen kolej bursu.söke söke alacağımmmm
İyi geceler kuzucum, sen nasılsın? ben yavastan yatmaya hazırlanıyorum. Önce oğlanı yatıracağım, onu uyuturken bende uyurum herhaldeİyi geceler, nasılsınız?
Ben de iyiyim teşekkür ederim ben de yattım uyumadan bir bakayım dedim. Hafta ne çabuk bitti değil mi?İyi geceler kuzucum, sen nasılsın? ben yavastan yatmaya hazırlanıyorum. Önce oğlanı yatıracağım, onu uyuturken bende uyurum herhalde
Ahh birde bana sor kuzucumBen de iyiyim teşekkür ederim ben de yattım uyumadan bir bakayım dedim. Hafta ne çabuk bitti değil mi?
İyi geceler tatlı rüyalarKizlar herkese iyi geceler
Burdayım başkan örgü örüyorumgeyikçilerrr neredesinizzz kızlarrrrr?
Yok yok son görülmesi 19 dakika önce doğurmuş olamazAybush doğurdun mu yoksa sesin çıkmıyor
ben de ip alacağım yarın bere atkı öreceğimm.başka becerebildiğim örgü çeşidi yok taBurdayım başkan örgü örüyorum
hastaneden bağlanıyordur belkimYok yok son görülmesi 19 dakika önce doğurmuş olamaz
Şişle mi öreceksin yoksa tığ mı?ben de ip alacağım yarın bere atkı öreceğimm.başka becerebildiğim örgü çeşidi yok ta
insan kolay bir nik alırrrr
şiş tabi ki tığ tutmayı bile bilmemŞişle mi öreceksin yoksa tığ mı?