- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.741
Sistit olmuş ceyceyAa ceyceyde mi hasta oldu basit bir üşütme gibi biseydir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sistit olmuş ceyceyAa ceyceyde mi hasta oldu basit bir üşütme gibi biseydir umarım
Bende iltihaplı eklem romatizması var, bu nedenle bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanmak durumundayım. Kolay kolay hasta olmam ama olunca da süründürüyor maalesef.İnşallah toparlan bir an önce her şey yoluna girsin geldi mi de geliyor
Aaa anladım ya o çok kötü bir şey gerçektenBende iltihaplı eklem romatizması var, bu nedenle bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanmak durumundayım. Kolay kolay hasta olmam ama olunca da süründürüyor maalesef.
Gece uyuyamadım başım ağrıyor kafam çalışmıyor bugün. Öyle olunca ders çalışmayı erken bitirdim. Örgü örmeyi planlıyordum. Sen napıyorsun, kızçen napıyor?Kızlar napıosunuz bakalımmmm
karşılaşmak istemediğim üyeler var gözardı da edilmiyorlar o yüzden gidicemAybush doğum yaptın mı?
İyiyim canım sen nasılsın ? Yorucu bir gündü bugün unutmuşum burayı.Bissunicole nasılsın
Bence anaokulu öğretmeni için her gün zor ben de iyiyim bildiğin gibi. Ders, bura, arada örgü kitap falanİyiyim canım sen nasılsın ? Yorucu bir gündü bugün unutmuşum burayı.
İyiyiz bizde uslu uslu oturuyoruz babamız ders calısıyor du İnterneti aldı elimizden zalımın oğluGece uyuyamadım başım ağrıyor kafam çalışmıyor bugün. Öyle olunca ders çalışmayı erken bitirdim. Örgü örmeyi planlıyordum. Sen napıyorsun, kızçen napıyor?
Yok kuzum daha yapmadık haftaya çatı muayenesi yapacakmış doktor.. Bugün geveledi ağızında birşeyler hadi hayırlısıAybush doğum yaptın mı?
yaklaştı demek heYok kuzum daha yapmadık haftaya çatı muayenesi yapacakmış doktor.. Bugün geveledi ağızında birşeyler hadi hayırlısı
Allah hayırlı ile kucağına almayı nasip etsinYok kuzum daha yapmadık haftaya çatı muayenesi yapacakmış doktor.. Bugün geveledi ağızında birşeyler hadi hayırlısı
Ahhaaahhah yok beni mesleğim değil ailem yoruyor. :)Bence anaokulu öğretmeni için her gün zor ben de iyiyim bildiğin gibi. Ders, bura, arada örgü kitap falan
Heyecanda var kaygı da var kuzum.. Doktor aklımı bulandırdı resmen Kanala girmemiş dedi kilosu 2.950 dedi ellemeyelim biraz daha dursun vs dedi.. Acaba suni sancı falan verip te mi doğurtucak beniyaklaştı demek he
vay be aybush
heyecan var mı
Cnm sıkıntı yoksa suni sancı vermez gibime geliyor. Benim azar azar suyum geliyordu ama sancim yoktu. Riskli diye suni sancı vermiştiyaklaştı demek he
vay be aybush
heyecan var mı
inşallah en hayırlısı olur hakkındaHeyecanda var kaygı da var kuzum.. Doktor aklımı bulandırdı resmen Kanala girmemiş dedi kilosu 2.950 dedi ellemeyelim biraz daha dursun vs dedi.. Acaba suni sancı falan verip te mi doğurtucak beni
doğum olayları zor yaCnm sıkıntı yoksa suni sancı vermez gibime geliyor. Benim azar azar suyum geliyordu ama sancim yoktu. Riskli diye suni sancı vermişti