- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hiç şişle örememşiş tabi ki tığ tutmayı bile bilmem
şiş kolay ama amugurimi örmek benim için çinçe öğrenmek kadar zorrrBen de hiç şişle öremem
Ya benim için hiç kolay değil ben hiç anlamıyorum şişle örmeyii benim sadık yarim tığşiş kolay ama amugurimi örmek benim için çinçe öğrenmek kadar zorrr
avm lerde ipçi de yok nereden alacaksam.netten mi alsam acaba?Ya benim için hiç kolay değil ben hiç anlamıyorum şişle örmeyii benim sadık yarim tığ
Bildiğin tuhafiye varsa oradan al. Yoksa internetten de olur. Hobium var. Mesela Nako'nun kendi sitesinde ipleri trendyoldan şuradan buradan daha uygun.avm lerde ipçi de yok nereden alacaksam.netten mi alsam acaba?
bizim buralarda tuhafiye yohhhh.tuhafiye ne ola ki diye bile sorabilirlerrrrBildiğin tuhafiye varsa oradan al. Yoksa internetten de olur. Hobium var. Mesela Nako'nun kendi sitesinde ipleri trendyoldan şuradan buradan daha uygun.
Hobium'dan al o zaman çok güzel ipler oluyorbizim buralarda tuhafiye yohhhh.tuhafiye ne ola ki diye bile sorabilirlerrrr
Cidden öyle, gün içinde yol çekmekten yurda gelince pertim çıkıyormuhtesemgatsby okul yollarında yorgunluktan telef mi oldun?sesin çıkmıyorrr.
Kolay gelsin yaCidden öyle, gün içinde yol çekmekten yurda gelince pertim çıkıyor
sizi etiketledim sonra benim işim çıktı gene buluşamadık.yarına artık konuşuruz.akşama gel okul yurt haberlerini merakla bekliyorumm.heyy gidi gençlik heyyy.Cidden öyle, gün içinde yol çekmekten yurda gelince pertim çıkıyor
Sabah 6 da sancım tuttu doktora gittik bebek kanala yerleşmiş acımam var 2 cmAybush doğurdun mu yoksa sesin çıkmıyor
Bugun dogum gerceklesecek guzel haberlerle gel canimSabah 6 da sancım tuttu doktora gittik bebek kanala yerleşmiş acımam var 2 cm
aaaa hadi sağlıkla gelsinSabah 6 da sancım tuttu doktora gittik bebek kanala yerleşmiş acımam var 2 cm
Aaa teyze olmamıza ramak kalmışşşş heyecanla bekliyoruzSabah 6 da sancım tuttu doktora gittik bebek kanala yerleşmiş acımam var 2 cm
Günooooo diyeyimmm Bahar Candan gibiGünaydın millet.
Sen nasıl istersen öyle yaz gurban olduğum.Günooooo diyeyimmm Bahar Candan gibi