- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.327
- 39
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.761
Ben suni sancı ile de doguramadim neredeyse hiç agrim olmamıştı. 16 saatin sonunda sezaryen oldum. Gayet rahat geçti benim kidoğum olayları zor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben suni sancı ile de doguramadim neredeyse hiç agrim olmamıştı. 16 saatin sonunda sezaryen oldum. Gayet rahat geçti benim kidoğum olayları zor ya
ne güzelBen suni sancı ile de doguramadim neredeyse hiç agrim olmamıştı. 16 saatin sonunda sezaryen oldum. Gayet rahat geçti benim ki
Bir avazda gelsin inşallah, seni yormadan, üzmeden, bekletmedenYok kuzum daha yapmadık haftaya çatı muayenesi yapacakmış doktor.. Bugün geveledi ağızında birşeyler hadi hayırlısı
evetLadycharms kkya ara mi vereceksin kuzucum?
karşılaşmak istemediğim üyeler var gözardı da edilmiyorlar o yüzden gidicem
bi de ben buraya göre sanırım biraz ciddi kalıyorum
Doğumu zor geçenlerde vardır ama bazı şeyler bana yalan gibi geliyor. Annem beni doğurmuş, 2 saat sonra ayaklanmış meselane güzel
genelde toplumda zor denildiği için öyle yerleşiyor bilince
yaa ne iyimiş yaDoğumu zor geçenlerde vardır ama bazı şeyler bana yalan gibi geliyor. Annem beni doğurmuş, 2 saat sonra ayaklanmış mesela
Cooook aminBir avazda gelsin inşallah, seni yormadan, üzmeden, bekletmeden
Annemin ağrı eşiği yüksek, sanırım benimde öyle ama kız çocuklarının doğum sancisi erkek çocuklarına göre daha çokmuş. Annemin yalancısıyımyaa ne iyimiş ya
annem bende çok zorlanmış
Senin canın sağ olsun kuzum beniminşallah en hayırlısı olur hakkında
berlinin doğumunda buradaydım kızını herkes nasıl beklemişti burada
sanırım sende olamıycam
eminim kızına çok iyi bi anne olucaksın
kızının dünyadaki ilk şansı seninle olucak
Amin kuzum... Rabbim hepinizden razı olsunBir avazda gelsin inşallah, seni yormadan, üzmeden, bekletmeden
olabilir aslındaAnnemin ağrı eşiği yüksek, sanırım benimde öyle ama kız çocuklarının doğum sancisi erkek çocuklarına göre daha çokmuş. Annemin yalancısıyım
ya teşekkür ederimAmin kuzum... Rabbim hepinizden razı olsun
O kısmı görmemişim cnm kararına tabi ki saygı duyuyorum ama hayatın her anında bu tarz kişilerle muhattap olmak zorunda kalacaksın. O nedenle ciddiye alma onları..evet
hatta yukarıda yazmıştım sebebini
gitmiyor bir yere ben göndermem onu.seviyoruz lady i gidemezzz arkadaş gidemezzzzzO kısmı görmemişim cnm kararına tabi ki saygı duyuyorum ama hayatın her anında bu tarz kişilerle muhattap olmak zorunda kalacaksın. O nedenle ciddiye alma onları..
Ahammm benim hatun gelmiş
ödevlerden baş edemiyorum ki.maske bile yaptım bugün dünya şeklinde.bir de onbaşı nezahat afişi yaptıkAhammm benim hatun gelmiş
Allah kolaylık versin ceyceyödevlerden baş edemiyorum ki.maske bile yaptım bugün dünya şeklinde.bir de onbaşı nezahat afişi yaptık
çok hırslıyım bu sene.hem sınıf birinciliği istiyorum hem de yüzde seksen kolej bursu.söke söke alacağımmmmAllah kolaylık versin ceycey