- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.361
Tesekur ederim canımgeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim canımgeçmiş olsun
ben varımmm.kimse yokmu
cok sukur can nasılsınben varımmm.
başım çok ağrıyor onun dışında iyiyim.çift maske bir kaç saat kaldım kapalı mekanda bugün.ondan oldu sanırımcok sukur can nasılsın
çift maske Allahım nefes alamıyorumbaşım çok ağrıyor onun dışında iyiyim.çift maske bir kaç saat kaldım kapalı mekanda bugün.ondan oldu sanırım
sıfır almıştın değil mi aracı.garantisi vardır ama onunevet sımdı sıze bırsey danısacagım. ilk aldıgım aracim poloydu basımızdan cok sebebler gectı yanı hıc ugur getırme dı bu arac bıze 2gundurde motorunda bır sorun var ve bayısıne goturdum.
var 2gundur bayıde zaten.sıfır almıştın değil mi aracı.garantisi vardır ama onun
maddi olarak zarar edersin polo.ben clio yu hiç sevmem .üstüne koyacak paran varsa başka bir araç bak ama clio olmasın bence.bunların bir seyınden dolayı arıza verıyor elden cıkarıp kendıme clıo orta paket alsam mı sızce
maddı olarak zaten zarara soktu bu arac benı kazadan dolayı olabılıyor muş offf gercekten ugur getırmedı banamaddi olarak zarar edersin polo.ben clio yu hiç sevmem .üstüne koyacak paran varsa başka bir araç bak ama clio olmasın bence.
motor aksamı tarafından mı oldu kaza?o zaman olabilir evet.ben de kaza yaptım ama yan 2 kapım gitti önden çarpma olmadı.motorda arıza dıyor bu kaza yaptıgım içinde olabılıyor muş
adam resmen dobozlama vurmuştu bana tabı o zaman herseyı karsıladılar ama arıza sımdı cıktı genemotor aksamı tarafından mı oldu kaza?o zaman olabilir evet.ben de kaza yaptım ama yan 2 kapım gitti önden çarpma olmadı.
Motor arızası pahalıya patlar , önce bir araştır derim. Herkese iyi akşamlar bu aradamotorda arıza dıyor bu kaza yaptıgım içinde olabılıyor muş
Hayırlı akşamlar canımMotor arızası pahalıya patlar , önce bir araştır derim. Herkese iyi akşamlar bu arada
nissan qashqai i beğeniyorum ben.ama fiyatı hakkında fikrim yok.adam resmen dobozlama vurmuştu bana tabı o zaman herseyı karsıladılar ama arıza sımdı cıktı gene
3 bayı 5usta baktı arıza motor dedılerMotor arızası pahalıya patlar , önce bir araştır derim. Herkese iyi akşamlar bu arada