- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.161
izler de belki gelmekten vazgeçer dedimm.1 kişi eksik olsa kar kardırCeycey gittin oradan da fakirlikten dem vurdun. Allah seni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izler de belki gelmekten vazgeçer dedimm.1 kişi eksik olsa kar kardırCeycey gittin oradan da fakirlikten dem vurdun. Allah seni...
yokanne ile görüşüyor musun?ben çok yoğundum yazamadım hiç kendisine
dershaneye gidip gelmek bile yorar insanı.yok
ben de çok yoğunum
aynendershaneye gidip gelmek bile yorar insanı.
Günaydın. Herkes yoğun bu aralarGunaydin kızlar nasılsıniz
Ben bu ara giremiyorum cok yogunum
Ben de yoğunum.Günaydın. Herkes yoğun bu aralar
Sizi gidi.Ne şaşırdınız ayol başka üyede de var aranızdan
Valla ben anlattığım kişiyim. Bdv de kendini hayal dünyasında anlatanlar tabiki vermez tel mel. Onlar mükemmelll hayatlara sahip çünküSizi gidi.
Benim verdiklerim de çok aktif değil burda, insanlar korkabiliyor kız, birinin aylarca konuştuğu irkek çıkmış, seni tenzih ediyorum,Valla ben anlattığım kişiyim. Bdv de kendini hayal dünyasında anlatanlar tabiki vermez tel mel. Onlar mükemmelll hayatlara sahip çünkü
İrkek olsam 7 8 yıldır illa birine asılırdım ayolpina da kadın onayladımBenim verdiklerim de çok aktif değil burda, insanlar korkabiliyor kız, birinin aylarca konuştuğu irkek çıkmış, seni tenzih ediyorum,
Ay bu ne be, resmen izbe. Ya İETT mesafesinde bir semtte tutsan, daha elle tutulur evler bulunur.Ayy napıyorsunuz C ceycey0406 Ladycharms Katibin Ruhu Simurgp pek giremiyorum. Bugün moralim çok bozuk çünkü bana devlet yurdu çıkmadı Bütçeme uyan evlerin ortalaması da şöyle sinirden ağlicam Fatih'te kiralık 1+0 - Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da - 954651792
Gidip oradan bakacağım artık. Özel yurda kaydolayım diyorum ama online olursa yine de ödemek zorunda kalacağım istemiyorum o yüzden. Kesin kyk çıkar diyordum şehirdışından gideceğim için. Bu sene çok başvuru varmış daha çok ihtiyacı olanlara bile çıkmamış.Ay bu ne be, resmen izbe. Ya İETT mesafesinde bir semtte tutsan, daha elle tutulur evler bulunur.
Ayy bu ne harabee. Özel öğrenci yurtlarına apartlara bak sen . Birden fazla öğrencinin kaldığı odalar uyguna oluyorduAyy napıyorsunuz C ceycey0406 Ladycharms Katibin Ruhu Simurgp pek giremiyorum. Bugün moralim çok bozuk çünkü bana devlet yurdu çıkmadı Bütçeme uyan evlerin ortalaması da şöyle sinirden ağlicam Fatih'te kiralık 1+0 - Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da - 954651792