- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.141
Konuları açık. Türkiye'ye gelmeye çalışıyordu. Hepimze saydırmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuları açık. Türkiye'ye gelmeye çalışıyordu. Hepimze saydırmıştı
Hemen bakayım.Konuları açık. Türkiye'ye gelmeye çalışıyordu. Hepimze saydırmıştı
Neden geliyormuş?Konuları açık. Türkiye'ye gelmeye çalışıyordu. Hepimze saydırmıştı
Konularına bak baya uzunNeden geliyormuş?
Hanı kız, üstte mi şu an?Konularına bak baya uzun
İran'dan gelecekmiş, aslen Azeri imiş. İzmir ve Bursa arasında seçim yapmaya çalışıyorlarmış. Burada ailelerinden insanlar varmış daha önceden yerleşen. Hem onlar için hem de Türkçe konuşulduğu için buraya gelmek istiyorlarmış. Ayrıca parayı bastıran gelebiliyormuş.Neden geliyormuş?
kimmiş o hollandalı değildir umarımHemen bakayım.
Haklı, gelebiliyor her parayı bastıran malesefİran'dan gelecekmiş, aslen Azeri imiş. İzmir ve Bursa arasında seçim yapmaya çalışıyorlarmış. Burada ailelerinden insanlar varmış daha önceden yerleşen. Hem onlar için hem de Türkçe konuşulduğu için buraya gelmek istiyorlarmış. Ayrıca parayı bastıran gelebiliyormuş.
Yok İranlıymışkimmiş o hollandalı değildir umarım
gelmek zorunda mıymış?Yok İranlıymış
Hollanda' dan kim Türkiye 'ye gelmeye çalışır.?kimmiş o hollandalı değildir umarım
o da doğruHollanda' dan kim Türkiye 'ye gelmeye çalışır.?
hangi konu buuuuuuuuŞimdi de Türkçe film önerisi istiyor.
Benim yorumlardan bak göreceksinHanı kız, üstte mi şu an?
Bdv'de. Calcifer saydırınca merak ettim ben de. Konuya dalga geçmeye girmiştim oysa.hangi konu buuuuuuuu
Ben olsam gelmem.Hollanda' dan kim Türkiye 'ye gelmeye çalışır.?
vanessam da yazıyor oraya da bakıyorum aradaBdv'de. Calcifer saydırınca merak ettim ben de. Konuya dalga geçmeye girmiştim oysa.
Ben onu tam takip edemedim. Bundan sonra dikkatli bakayım ona. O değil de Cavidan yok uzun zamandır.vanessam da yazıyor oraya da bakıyorum arada