- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.181
Simurgp şarjım bitti 20 dakika şarj olsun hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım tahmin ettim bende ufakliga kitap okuyup uyutcamSimurgp şarjım bitti 20 dakika şarj olsun hele
Canim yedek listesinde kaçmasınAyy napıyorsunuz C ceycey0406 @Ladycharms Katibin Ruhu Simurgp pek giremiyorum. Bugün moralim çok bozuk çünkü bana devlet yurdu çıkmadı Bütçeme uyan evlerin ortalaması da şöyle sinirden ağlicam Fatih'te kiralık 1+0 - Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da - 954651792
Sen avcılar da degil misin fatih niye cok uzakCanim yedek listesinde kaçmasın
Hangi yurdu demiyorsun
Tanidik var mi bakayim bir arastirayim
Yedek sıram 51 herkes gelir diyor ilk yerleştirmede. Cevizlibağ diye bir yurt var oranın çıkmasını istiyordum ama bakalım ne çıkarsa. Bizim aslında araya koyabileceğimiz insanlar var istediğim yurt için ama doğru gelmiyor şimdilik. 8 kişilik yurtlardan falan çıkarsa işler değişir tabii söylerim birilerine Ben zaten bugün anladım biraz torpil döndüğünü. Anadolu yakasında okuyan bir kıza benim istediğim yurt çıkmış. Arkadaşımın arkadaşı, kızın ailesi zengin.Canim yedek listesinde kaçmasın
Hangi yurdu demiyorsun
Tanidik var mi bakayim bir arastirayim
ben hem bdv deyim hem de türkçe ödevi yaptırıyorum aynı zamanda da mısır kemiriyorumm oğlanı uyut konuşuruzTamam canım tahmin ettim bende ufakliga kitap okuyup uyutcam
Tamam canım bende çantasını dezenfekte ettim. Okul kıyafetleri yıkanıyor bir yandan. Bugun ku ödevi muthisti, İngilizce öğrenmek zorunda kalicam sanirimben hem bdv deyim hem de türkçe ödevi yaptırıyorum aynı zamanda da mısır kemiriyorumm oğlanı uyut konuşuruz
aynen her gün çamaşır yıkıyorum okul sonrası.canları sağolsun napalım.Tamam canım bende çantasını dezenfekte ettim. Okul kıyafetleri yıkanıyor bir yandan. Bugun ku ödevi muthisti, İngilizce öğrenmek zorunda kalicam sanirim
Rica ederim canim muhtemelen cikar, yedek siran dusuk. Cevizlibag bile sana cok uzak canim amaYedek sıram 51 herkes gelir diyor ilk yerleştirmede. Cevizlibağ diye bir yurt var oranın çıkmasını istiyordum ama bakalım ne çıkarsa. Bizim aslında araya koyabileceğimiz insanlar var istediğim yurt için ama doğru gelmiyor şimdilik. 8 kişilik yurtlardan falan çıkarsa işler değişir tabii söylerim birilerine Ben zaten bugün anladım biraz torpil döndüğünü. Anadolu yakasında okuyan bir kıza benim istediğim yurt çıkmış. Arkadaşımın arkadaşı, kızın ailesi zengin.
Çook teşekkür ederim bu arada
Bende her gun yıkıyorum ama kurumuyor artik ütüyle kuruttum gecen gün. Yenisini siparis verdim gelince rahat edicem azicikaynen her gün çamaşır yıkıyorum okul sonrası.canları sağolsun napalım.
Katibim beni erkek sananlardan misin ceyceyi tenzih ettiğine göreBenim verdiklerim de çok aktif değil burda, insanlar korkabiliyor kız, birinin aylarca konuştuğu irkek çıkmış, seni tenzih ediyorum,
Seni kim erkek sandı?Katibim beni erkek sananlardan misin ceyceyi tenzih ettiğine göre
burda ilk gün profil resimlerimiz yuzunden elektraya yürüdüm de herkes erkek sandi yaSeni kim erkek sandı?
Ben de strobe'a yürümüştüm. Hey gidi günler.burda ilk gün profil resimlerimiz yuzunden elektraya yürüdüm de herkes erkek sandi ya
Sende hala soru işareti kalmışa benziyor
Sende ona mi yürüdünBen de strobe'a yürümüştüm. Hey gidi günler.
Heee hatunun yorumlarına hayranım.Sende ona mi yürüdün
Guzel yorum yapıyor Allah icinHeee hatunun yorumlarına hayranım.
Ödevden sonra ellerini yıkasın.Kizlar birsey sorucam ya
Ödevleri nasil yaptırıyorsunuz, bu defter kitaplar okula gidiyor geliyor. Ben kolonyayla siliyorum ama kagida hicbirsey yapamıyorum gerildim iyice.
o kadar pimpirikli olma.geçmez bu yıl yoksa.damlacıklarla bulaşıyor kağıt vs ile değilKizlar birsey sorucam ya
Ödevleri nasil yaptırıyorsunuz, bu defter kitaplar okula gidiyor geliyor. Ben kolonyayla siliyorum ama kagida hicbirsey yapamıyorum gerildim iyice.