geyik ordinaryus profesörleri burada

Canim yedek listesinde kaçmasın
Hangi yurdu demiyorsun
Tanidik var mi bakayim bir arastirayim
Yedek sıram 51 herkes gelir diyor ilk yerleştirmede. Cevizlibağ diye bir yurt var oranın çıkmasını istiyordum ama bakalım ne çıkarsa. Bizim aslında araya koyabileceğimiz insanlar var istediğim yurt için ama doğru gelmiyor şimdilik. 8 kişilik yurtlardan falan çıkarsa işler değişir tabii söylerim birilerine :KK70: Ben zaten bugün anladım biraz torpil döndüğünü. Anadolu yakasında okuyan bir kıza benim istediğim yurt çıkmış. Arkadaşımın arkadaşı, kızın ailesi zengin.

Çook teşekkür ederim bu arada :KK36:

Yedek sıram 51 herkes gelir diyor ilk yerleştirmede. Cevizlibağ diye bir yurt var oranın çıkmasını istiyordum ama bakalım ne çıkarsa. Bizim aslında araya koyabileceğimiz insanlar var istediğim yurt için ama doğru gelmiyor şimdilik. 8 kişilik yurtlardan falan çıkarsa işler değişir tabii söylerim birilerine :KK70: Ben zaten bugün anladım biraz torpil döndüğünü. Anadolu yakasında okuyan bir kıza benim istediğim yurt çıkmış. Arkadaşımın arkadaşı, kızın ailesi zengin.

Çook teşekkür ederim bu arada :KK36:
Rica ederim canim muhtemelen cikar, yedek siran dusuk. Cevizlibag bile sana cok uzak canim ama

Kizlar birsey sorucam ya
Ödevleri nasil yaptırıyorsunuz, bu defter kitaplar okula gidiyor geliyor. Ben kolonyayla siliyorum ama kagida hicbirsey yapamıyorum gerildim iyice.

X