- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.121
Güzel yaşların olsun evladınla birlikte. Torunlarının düğününde halay başı olasın.bugun 27 oldum. o zaman haftaya gıdeyım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel yaşların olsun evladınla birlikte. Torunlarının düğününde halay başı olasın.bugun 27 oldum. o zaman haftaya gıdeyım ben
ayy tesekur ederim. bu guzel dıleklerınız içinGüzel yaşların olsun evladınla birlikte. Torunlarının düğününde halay başı olasın.
Konu hortlatanlara kiziyorduk hortlatak mi entrikalı bir konukız hıc entrikalı konular yokmu
acın bır konu dalıyorum hemenKonu hortlatanlara kiziyorduk hortlatak mi entrikalı bir konu
Yarın daha erken saatlerde yapalım. Cavidan konusu özledim ben.Konu hortlatanlara kiziyorduk hortlatak mi entrikalı bir konu
Canım sıkılıyor butun gun uyudum amaYarın daha erken saatlerde yapalım. Cavidan konusu özledim ben.
acın bır konu dalıyorum hemen
Yarın daha erken saatlerde yapalım. Cavidan konusu özledim ben.
yaaa öyle mben özelde taktırdım zaten ama devlette de beyazlatma yok
can aydoğmuş astrolog değil mibaktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar.
yasak elma izlekız hıc entrikalı konular yokmu
doğum günün kutlu olsunbugun 27 oldum. o zaman haftaya gıdeyım ben
Tesekur ederim canımdoğum günün kutlu olsun
evet o.mavi safir taşı uğursuzmuş hastalıklar ölümler belalar getirirmiş demiş.ha koyu mavi eşya kıyafet vs de uğursuzmuş.adam manyak yahuu.benim arabam bile mavi renk.çöpe mi atayım tövbe tövbecan aydoğmuş astrolog değil mi
can aydoğmuşu sevmiyorumevet o.mavi safir taşı uğursuzmuş hastalıklar ölümler belalar getirirmiş demiş.ha koyu mavi eşya kıyafet vs de uğursuzmuş.adam manyak yahuu.benim arabam bile mavi renk.çöpe mi atayım tövbe tövbe
para avcısı bir adam.ben de sevmiyorummcan aydoğmuşu sevmiyorum
anne ile görüşüyor musun?ben çok yoğundum yazamadım hiç kendisinecan aydoğmuşu sevmiyorum