- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.801
Süper olmuş.kıza ücretsiz dershane ve hoca da buldum.bu sene fakirim zengünn arkadaş tanıdık herkese açığım valla.eski dostlar yetişti imdadıma sağolsunlar.haftasonları 2 şer saat gidecek
aa ne güzelkıza ücretsiz dershane ve hoca da buldum.bu sene fakirim zengünn arkadaş tanıdık herkese açığım valla.eski dostlar yetişti imdadıma sağolsunlar.haftasonları 2 şer saat gidecek
eryamanda.yerini bilmiyorum eşimin yakın dostu.koleje her sene 70 80 bin veremem.yüzde seksen burs alsa bile 25 bin tl ödedi arkadaşım bu yıl doğa kolejine.anca bu şekilde okuturum.burs şarttttaa ne güzel
hayırlı olsun
yeri nere
dershaneyle temeli oluşureryamanda.yerini bilmiyorum eşimin yakın dostu.koleje her sene 70 80 bin veremem.yüzde seksen burs alsa bile 25 bin tl ödedi arkadaşım bu yıl doğa kolejine.anca bu şekilde okuturum.burs şartttt
sınıfça ders görmeyecek.5. sınıfa yok orada.özel hocadan ders alacak.dershaneyle temeli oluşur
hem bi ortamı da olur çalışabilceği arkadalş filan
o da iyimiş temeli olur sağlamlaştırırsınıfça ders görmeyecek.5. sınıfa yok orada.özel hocadan ders alacak.
sadece matematikten alacak.diğerleri okunarak yapılır zaten.bugün tonguç un kaynak kitaplarından da aldım.o da iyimiş temeli olur sağlamlaştırır
matematiği ile türkçesi iyi olsunsadece matematikten alacak.diğerleri okunarak yapılır zaten.bugün tonguç un kaynak kitaplarından da aldım.
Volvo falan fakir kaldık gerçekten.
benim adım okulda pimpirikli ve aşırı ilgili anne öğretmenler arasında.matematiği ile türkçesi iyi olsun
artık onlardan zorluyorlar
LGS' de en çok matematik zorluyor. Sorular ALES tarzı.matematiği ile türkçesi iyi olsun
artık onlardan zorluyorlar
Keşke bizim veliler de pimpirikli olsa. İlgili veliye hasretizbenim adım okulda pimpirikli ve aşırı ilgili anne öğretmenler arasında.ama ne yapayımm?ülkenin koşulları böyle yarış var acımasızca.herşey sınavlara endeskli
yolda görüyorum volvoyu sadece.ha bir de benim dünür hadibea da var.ama o da isveçte orada ucuz zaten volvoVolvo falan fakir kaldık gerçekten.
Düşün bir de Volvo'nun Crossover tarzı araçlarına bakmıştık. Senin neyine Volvo pis fakir.yolda görüyorum volvoyu sadece.ha bir de benim dünür hadibea da var.ama o da isveçte orada ucuz zaten volvo
herkesin anne babalığı başka işte.anca okulu eleştirirler kendilerine hiç bakmazlar.ben 1 saat kızdım sonra takmadım son gün kızın koluna saat telefonu.tişörtü de düz beyaz giydireceğim.okulla inatlaşmam kişiliğime ya da çocuğun sağlığına bir zarar olmadığı süreceKeşke bizim veliler de pimpirikli olsa. İlgili veliye hasretiz
aynen öylebenim adım okulda pimpirikli ve aşırı ilgili anne öğretmenler arasında.ama ne yapayımm?ülkenin koşulları böyle yarış var acımasızca.herşey sınavlara endeskli
ben ferrari seviyorummmDüşün bir de Volvo'nun Crossover tarzı araçlarına bakmıştık. Senin neyine Volvo pis fakir.
yks de de bu yıl mat çok zorduLGS' de en çok matematik zorluyor. Sorular ALES tarzı.
Bir de İngilizce çok zorluyor çocukları.
Ben de fourlex villa istiyorum.ben ferrari seviyorummm