geyik ordinaryus profesörleri burada

de get onların çözümünden ne olacak.kocam gık dedi desem boşan diyorlar .Bekarlara da ömür boyu evlenme sakın kız kurusu olarak yaşa diyorlar. :KK45:
Aldatılanlara da zaten ortada bir yuva yokmuş diyorlar 😂 olsa yıkılmazmış...hadi leyn ordan...

Aldatılanlara da zaten ortada bir yuva yokmuş diyorlar 😂 olsa yıkılmazmış...hadi leyn ordan...
bunları yazanların kendi hayatlarını 24 saatlik olsun ahh bir görebilsemm:KK45:hayat mükemmelllll kocalar mükemmellll ekonomi mükemmellll kaynana görümce mükemmelll ev iş yokk yemek derdi yokk .5 yıldızlı oteller avrupa tatilleriiii.ha zengin olsalar amenna da değiller yahuu.acaba bizi kandırıyorlar mı bunlar?:KK53::işsiz:

Eskiler '' Karı koca arasına yılan bile girmez. '' derler. Hukuk devam ediyorsa o işler hiç belli olmuyor. Evi de ayırsalar bir gün bi bakmışsın, aynı çatı altına girivermişler. Keşke '' Ev arkadaşı gibiyiz, yataklar odalar ayrı, elimi bile sürmüyorum. '' lara inanıp güvenmeseler. Nikah defterindeki imza fesholmadan ne olacağı hiçç belli olmaz.

Eskiler '' Karı koca arasına yılan bile girmez. '' derler. Hukuk devam ediyorsa o işler hiç belli olmuyor. Evi de ayırsalar bir gün bi bakmışsın, aynı çatı altına girivermişler. Keşke '' Ev arkadaşı gibiyiz, yataklar odalar ayrı, elimi bile sürmüyorum. '' lara inanıp güvenmeseler. Nikah defterindeki imza fesholmadan ne olacağı hiçç belli olmaz.
katip amma konuştun sen de acilen boşan ayolll :KK45: arkandan da ben gelirimm

X