- 8 Mart 2019
- 6.719
- 31.364
- 39
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.781
Aldatılanlara da zaten ortada bir yuva yokmuş diyorlarde get onların çözümünden ne olacak.kocam gık dedi desem boşan diyorlar .Bekarlara da ömür boyu evlenme sakın kız kurusu olarak yaşa diyorlar.
hah işte oraya geçmeye çalışıyoruz en yüksek promosyon onda çünküHangi bankadan bahsediyorsun bilmiyorum ama yapı kredi felaket
Mustafayla bizim favorimizbehzat ç. yi biliyorsan yapmaz.
bunları yazanların kendi hayatlarını 24 saatlik olsun ahh bir görebilsemmAldatılanlara da zaten ortada bir yuva yokmuş diyorlarolsa yıkılmazmış...hadi leyn ordan...
Eskiler '' Karı koca arasına yılan bile girmez. '' derler. Hukuk devam ediyorsa o işler hiç belli olmuyor. Evi de ayırsalar bir gün bi bakmışsın, aynı çatı altına girivermişler. Keşke '' Ev arkadaşı gibiyiz, yataklar odalar ayrı, elimi bile sürmüyorum. '' lara inanıp güvenmeseler. Nikah defterindeki imza fesholmadan ne olacağı hiçç belli olmaz.Aldatılanlara da zaten ortada bir yuva yokmuş diyorlarolsa yıkılmazmış...hadi leyn ordan...
aaaa behzatı seven aklı başında vizyonlu her kesimden insan olduğunu bilenn kişilerdir.candırlar cannMustafayla bizim favorimizo zaman çok görgülü, bilgili biriyim
katip amma konuştun sen de acilen boşan ayolllEskiler '' Karı koca arasına yılan bile girmez. '' derler. Hukuk devam ediyorsa o işler hiç belli olmuyor. Evi de ayırsalar bir gün bi bakmışsın, aynı çatı altına girivermişler. Keşke '' Ev arkadaşı gibiyiz, yataklar odalar ayrı, elimi bile sürmüyorum. '' lara inanıp güvenmeseler. Nikah defterindeki imza fesholmadan ne olacağı hiçç belli olmaz.
ben eylül başladı bütün kışlıkları çıkardımyazlıkların çoğunu kaldırdım.zavallıların bazılarını hiç giyememişim bile pandemiden.kızınkiler de küçülmüş yepyeni.satışa koyup kendime eşofman altı alayım barii.
Kız alıntı farklı imiş dkdkkdkd ben de metresten bahsediyonuz sandımkatip amma konuştun sen de acilen boşan ayolllarkandan da ben gelirimm
bir kaç parça çıkardım ben de.ama çoğu kilerde yarın onları da çıkarırım.üşüyorum valla hırkasız montsuzben eylül başladı bütün kışlıkları çıkardım
soğudu havalarbir kaç parça çıkardım ben de.ama çoğu kilerde yarın onları da çıkarırım.üşüyorum valla hırkasız montsuz
erken geldi lady şaşkınım.oysa yaz da geç gelmişti Ankaraya.soğudu havalar
kış geldi artık
evde öyleyim de dışarda hem donarım hem de gülerler.kışın da tişört giyerim evde şortla.merkezi sistem olduğundan çok sıcak oluyorKışlık mı? O ne?ben hala şort - askılı ikilisiyle dolaşıyorum.
iyi olduerken geldi lady şaşkınım.oysa yaz da geç gelmişti Ankaraya.
Dışarı daha beter burada. Terlemeden gezemiyoruz.evde öyleyim de dışarda hem donarım hem de gülerler.kışın da tişört giyerim evde şortla.merkezi sistem olduğundan çok sıcak oluyor
bici bici yeDışarı daha beter burada. Terlemeden gezemiyoruz.
Geçen yaz yemiştim en son. İyi fikir.bici bici ye
kıza ücretsiz dershane ve hoca da buldum.bu sene fakirim zengünn arkadaş tanıdık herkese açığım valla.eski dostlar yetişti imdadıma sağolsunlar.haftasonları 2 şer saat gidecekGeçen yaz yemiştim en son. İyi fikir.