- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.821
Türkçe de ALES tarzı artık. Bol kitap okumayan yapamaz.yks de de bu yıl mat çok zordu
geçen senede türkçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkçe de ALES tarzı artık. Bol kitap okumayan yapamaz.yks de de bu yıl mat çok zordu
geçen senede türkçe
ben üniversite sınavında derece yapanlar kadar türkçe ve sosyal yapmıştım.matematik sadece 8 tane yapmıştım.lise notum kötüydü istanbul üniversitesi iktisadi ve idari bilimleri kazanmıştım.ama dedem yobaz göndermedi annem de hastaydı o zamanlar.özel üniversiteye hazırlıktan başladım sınavsız tekrar sınava girdim ertesi yıl turizm yazdım kıllığınayks de de bu yıl mat çok zordu
geçen senede türkçe
aynen öyleTürkçe de ALES tarzı artık. Bol kitap okumayan yapamaz.
geçmiş olsun annen içinben üniversite sınavında derece yapanlar kadar türkçe ve sosyal yapmıştım.matematik sadece 8 tane yapmıştım.lise notum kötüydü istanbul üniversitesi iktisadi ve idari bilimleri kazanmıştım.ama dedem yobaz göndermedi annem de hastaydı o zamanlar.özel üniversiteye hazırlıktan başladım sınavsız tekrar sınava girdim ertesi yıl turizm yazdım kıllığına
anneme 15 yaşından beri bebek gibi ben bakıyorum sayılır.hiç yük olmadı bana.halend e bakıyorum.hiç bir para hiç bir mevki makama değişmem.kızım da bana bakar eminim.çocuklarımıza yük olmayız huzurevine gideriz bla bla diyenler uyduruyorlar.huzurevinde bile haftada bir kontrole gitmezsen o yaşlının başına neler gelir neler.vatan millet için evlat yetiştirmiyorum sadece kendim için de yetiştiriyorum.geçmiş olsun annen için
hayırlısı buymuş demekki
annen çok şanslı bi kadın senin gibi evladı olduğu içinanneme 15 yaşından beri bebek gibi ben bakıyorum sayılır.hiç yük olmadı bana.halend e bakıyorum.hiç bir para hiç bir mevki makama değişmem.kızım da bana bakar eminim.çocuklarımıza yük olmayız huzurevine gideriz bla bla diyenler uyduruyorlar.huzurevinde bile haftada bir kontrole gitmezsen o yaşlının başına neler gelir neler.vatan millet için evlat yetiştirmiyorum sadece kendim için de yetiştiriyorum.
hala bana bakıyor o da lady.tüm emeklisini ve kirasını bana veriyor.hiç harçlıksız parasız kalmadım.ne istersem aldım bu yaşa kadarannen çok şanslı bi kadın senin gibi evladı olduğu için
Allah sizi birbirnizden ayırmasın
maşallah sizehala bana bakıyor o da lady.tüm emeklisini ve kirasını bana veriyor.hiç harçlıksız parasız kalmadım.ne istersem aldım bu yaşa kadar
sen de oku doktor al anneni iyi yaşat.maşallah size
birbirnize destek olmak gibisi yok
inşallahsen de oku doktor al anneni iyi yaşat.
biraz tv izleyip uyuyayım.iyi geceler ladyyy.rüyanda anne i görinşallah
görücembiraz tv izleyip uyuyayım.iyi geceler ladyyy.rüyanda anne i gör
Yakşamlaaar Ladycharms cotard sendromu birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush @Vander @Bissunicole @muhtesemgatsby nasılsınız gününüz nasıl geçti?
Annem maaşı oradan alıyor düzenli olarak sinir krizi geçiriyoruz. Bankamatik sayısı az, sık sık arıza yapıyorhah işte oraya geçmeye çalışıyoruz en yüksek promosyon onda çünkü
Hiccc kusura bakmayın asla boşanmamkatip amma konuştun sen de acilen boşan ayolll arkandan da ben gelirimm
Ohaaa kolej fiyatlari 80 bin oldu mu instada gördüğüm kadarı ile herkes çocuğunu koleje yazdırmış....benim yıllık kazancım demek... çalışmasam daha iyieryamanda.yerini bilmiyorum eşimin yakın dostu.koleje her sene 70 80 bin veremem.yüzde seksen burs alsa bile 25 bin tl ödedi arkadaşım bu yıl doğa kolejine.anca bu şekilde okuturum.burs şartttt
seni unutursak kalbimiz kurusunbenı unuttular
İyileri servis yemekle evet bu flyatlarda maalesefOhaaa kolej fiyatlari 80 bin oldu mu instada gördüğüm kadarı ile herkes çocuğunu koleje yazdırmış....benim yıllık kazancım demek... çalışmasam daha iyi
Asıl sen bizi unuttun. Aa eski nikine dönmüşsün tekrardanbenı unuttular