- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.681
Yapma yanarız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma yanarız.
Anam yıllar önce bir semazenle görüşmüş demiş başınız dönmüyor mu diye ? Adam demiş şişeleri devirip çıkıyorum zaten.https://c.tenor.com/8LWVOmNu58cAAAAC/semazen-mevlana.gif of ya gif atmayı öğrenemedim
Benim bugünlerde her tarafım ayrı dönüyor da işte napcaz mecburne güzel dönüyorlar huşu içinde.benimse oturduğum yerde başım dönüyor
Giflerim silindi yoksa burada neler olur neler.
Gif nasıl atılıyor buraya ya ben atamıyorum hep link veriyor sadeceGiflerim silindi yoksa burada neler olur neler.
Çalışıyorum ama gece mutlaka buraya akacagimYakşamlaaar Ladycharms @cotard sendromu birmuhendisanne @Katipsondanbir @Aybush @Vander Bissunicole @muhtesemgatsby nasılsınız gününüz nasıl geçti?
Valla yapıyordum şuan yapamadım.Gif nasıl atılıyor buraya ya ben atamıyorum hep link veriyor sadece
Kolay gelsiin bekliyoruzÇalışıyorum ama gece mutlaka buraya akacagim
nasreddin hoca konyalımıydı?değildi sankimBiri gonya mı dediiğğ Nasrettin Hoca bulamadım. Bunla idare edin gııı
Buyrun. Nasreddin hoca yoktu ama olsundu biz varızdı.Biri gonya mı dediiğğ Nasrettin Hoca bulamadım. Bunla idare edin gııı
Aksaray mıydı yav. Akşehir miydi yoksa. Anam adam doğduğuna pişman olacak simdi.nasreddin hoca konyalımıydı?değildi sankim
sen bizim gelin kızsın.ne zaman istersen o zaman akkkkÇalışıyorum ama gece mutlaka buraya akacagim
angarada güzel ossunizmir en güzel şehri Türkiyenin.Ama yaşaya yaşaya bozkırın taa dibinde Angarada yaşıyorummmm
Tatlımm Nasreddin hoca aslen Eskişehir doğumlu ama Akşehir de yaşayıp, öldüğü için yarı gonyalı sayılır. Biz benimsedik onunasreddin hoca konyalımıydı?değildi sankim
Ak ile başlayan her şeyi sayarım da şimdi havalar soğuk.Aksaray mıydı yav. Akşehir miydi yoksa. Anam adam doğduğuna pişman olacak simdi.
sivrihisarlı diye biliyorum ben ama konyada da yaşadığı söyleniyor.belki de newyork ludur kimbilirAksaray mıydı yav. Akşehir miydi yoksa. Anam adam doğduğuna pişman olacak simdi.
Hepimiz gardaşız.sivrihisarlı diye biliyorum ben ama konyada da yaşadığı söyleniyor.belki de newyork ludur kimbilir
Akşehir herhaldeAksaray mıydı yav. Akşehir miydi yoksa. Anam adam doğduğuna pişman olacak simdi.
akbaba akraba akıllara zarar ak akçe kara gün içindir.Ak ile başlayan her şeyi sayarım da şimdi havalar soğuk.