- 8 Mart 2019
- 6.731
- 31.397
- 39
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.561
O zaman favori şarkımı açıklıyorum: e 30 a biner yan yan gider pavyona giderizaz daha ekonomik krizden çıkamazsam malı mülkü satıp pavyon açacağımm.angara oyun havaları misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman favori şarkımı açıklıyorum: e 30 a biner yan yan gider pavyona giderizaz daha ekonomik krizden çıkamazsam malı mülkü satıp pavyon açacağımm.angara oyun havaları misss
Adam her şeyi söylüyor ya. Arabesk dinlemem diyordum, adam Ben İnsan Değil Miyim söyledi, tam damarcı oldum.ben ilahiyi bile hayko cepkin den dinliyorum.demedim miyi harika söylüyor valla
Cok guzel söylüyor tarzzźzzben ilahiyi bile hayko cepkin den dinliyorum.demedim miyi harika söylüyor valla
borusana girmiş çalışıyor diye türkü bile var akıllara zararO zaman favori şarkımı açıklıyorum: e 30 a biner yan yan gider pavyona gideriz
O bişey mi, ben ergenlikte Güçlü Soydemir' i bile çekici bulmuştumBende daha beteri var. Ortaokulda Doğuş'a hayrandım.
Bir ara eşim her sabah bunu dinliyordu. Bir de kaymak lazım vardı.borusana girmiş çalışıyor diye türkü bile var akıllara zarar
toptan erkek zevksiziyizO bişey mi, ben ergenlikte Güçlü Soydemir' i bile çekici bulmuştum
Tövbe tövbe Angara anlatılmaz yaşanır demek kiborusana girmiş çalışıyor diye türkü bile var akıllara zarar
Ergenlik yasaklanmalı.O bişey mi, ben ergenlikte Güçlü Soydemir' i bile çekici bulmuştum
behzat ç. de izlemedin mi?orda her yol pavyona çıkıyorduTövbe tövbe Angara anlatılmaz yaşanır demek ki
O birsey mi katibim ben hala eski eşimi nasil çekici buldum da boyle bir hata yaptim hala kendimi affedemiyorumO bişey mi, ben ergenlikte Güçlü Soydemir' i bile çekici bulmuştum
15 kişiye saldırdım vardı.borusana girmiş çalışıyor diye türkü bile var akıllara zarar
hatalar insanlar içindir.bir gaflet anı olmuş olabülerrrrO birsey mi katibim ben hala eski eşimi nasil çekici buldum da boyle bir hata yaptim hala kendimi affedemiyorum
arabada 5 evde 15 hoşuna da giderse bedava türküsü eşliğinde yurdum anadolu kadınları göbek atıyor yahu düğünlerde15 kişiye saldırdım vardı.
Hem kör hem sağır olabilirimhatalar insanlar içindir.bir gaflet anı olmuş olabülerrrr
Ergenliğine denk gelmiş canım. Bak hepimiz olgunlaştık. Ben artık Doğuş'u görünce ıyk diyorum.O birsey mi katibim ben hala eski eşimi nasil çekici buldum da boyle bir hata yaptim hala kendimi affedemiyorum
o an insana bir saflık geliyor gözüne bir perde iniveriyor anacığımmm.1 2 camış ta ben de vardıHem kör hem sağır olabilirim
Bunu anliyorum
Ama insan dokundugunun camış oldugunu da mi anlamaz be bacım
Bu toplumda yaşayıp da camışa denk gelmemek mümkün mü?o an insana bir saflık geliyor gözüne bir perde iniveriyor anacığımmm.1 2 camış ta ben de vardı