- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.521
afganistanlıya ne dersin.ya da tanzanya dan olabilerrrTüm dünya önüme serildi adam seçemiyoruz adamın milletini bile seçemedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afganistanlıya ne dersin.ya da tanzanya dan olabilerrrTüm dünya önüme serildi adam seçemiyoruz adamın milletini bile seçemedik
Yazık adamcağız yanımda mışıl mışıl uyuyor. Ama oh olsun ona. Akşam dizi izlerken Rus kadın karaktere"taş" dedi.Kocalarimiz bunları okursa asıl o zaman off ki ne offf
Yüzüme karşı Almeda Abaziyi beğendiğini söyleyen adamın beyle bir hakkı yok.Kocalarimiz bunları okursa asıl o zaman off ki ne offf
Benimki de kediciklere güzel diyordu hadsiz hepsi...Yazık adamcağız yanımda mışıl mışıl uyuyor. Ama oh olsun ona. Akşam dizi izlerken Rus kadın karaktere"taş" dedi.
IyyBenimki de kediciklere güzel diyordu hadsiz hepsi...
ha furby leri aslında bedavaya aldım kızın küçülenlerini satıp.tam ticaret kadınıyım da bakma kadersizimmmmBenimki de kediciklere güzel diyordu hadsiz hepsi...
Maşallah, suphanallah.Benimki de kediciklere güzel diyordu hadsiz hepsi...
Bencede... 2 gr makyaj yapsam yakışmıyor diyen adam kediciklere güzel dedi...al sana kedicik, al sana Rus, al sana Almeida...
Yooooo dostumm yooafganistanlıya ne dersin.ya da tanzanya dan olabilerrr
Çok yakışıklısiniz hocam... Maşallah hocam maşallahMaşallah, suphanallah.
gözü çıksın derdik te enişte oluyor denmezYazık adamcağız yanımda mışıl mışıl uyuyor. Ama oh olsun ona. Akşam dizi izlerken Rus kadın karaktere"taş" dedi.
Ayrıca güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.Valla ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça
Yıllar önce dedi, ben de Polat Alemdar demiştim, neden çünkü zevksizim.Bencede... 2 gr makyaj yapsam yakışmıyor diyen adam kediciklere güzel dedi...al sana kedicik, al sana Rus, al sana Almeida...
Oyumu italyan erkeklerinden yana kullanıyorum
siteye arada bir gelen mahmut abey lere ne dersin?Yooooo dostumm yoo
Bende daha beteri var. Ortaokulda Doğuş'a hayrandım.Yıllar önce dedi, ben de Polat Alemdar demiştim, neden çünkü zevksizim.
Yakışıklıı centilmen bir italyana evet derimsiteye arada bir gelen mahmut abey lere ne dersin?
ben de sinan özen eBende daha beteri var. Ortaokulda Doğuş'a hayrandım.
berlisconi amcaaaakısmetin çıktı koşşşYakışıklıı centilmen bir italyana evet derim
Organize isler bacımYok artık...illegal işlere kılıf mi uydurdular acaba
Ay bugun tv da vardi.Çok yakışıklısiniz hocam... Maşallah hocam maşallah
Ah Aşık Veysel ' i de bu vesile ile saygiyla anıyorumAyrıca güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.