- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.481
şurda yazdıklarını keşkem öğrencilerin bir görse .ya da okulun müdürüBen deli severim. Canım kendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şurda yazdıklarını keşkem öğrencilerin bir görse .ya da okulun müdürüBen deli severim. Canım kendim.
Ya kırbaça karşıyım da ay üniversite sınavına hazırlanan çocuk zor iş vallahivander bizim ergenusların arkadaşı.ergenuslar ders çalışmazsa vuracak kırbacı vuracak kırbacı
O ne ki ben Ankara ' da başı ağrıyanlar derneği diye bir yer görmüştümo ne be?kanaryaseverler derneği gibi .
ben henüz 10 yaşına girmeyen kızımı bile hazırlıyorumm sen ne diyorsunYa kırbaça karşıyım da ay üniversite sınavına hazırlanan çocuk zor iş vallahi
adres ver.orası tam bana göreymişşO ne ki ben Ankara ' da başı ağrıyanlar derneği diye bir yer görmüştüm
Yok artık...illegal işlere kılıf mi uydurdular acabaO ne ki ben Ankara ' da başı ağrıyanlar derneği diye bir yer görmüştüm
Bundan dolayı ben hiçççç çocuk düşünmüyorummm hiçççççben henüz 10 yaşına girmeyen kızımı bile hazırlıyorumm sen ne diyorsun
Onlar da biliyorlar zaten kurul toplantısında konum bile geçti "öğrenciler cotarddan hem korkuyorlar, hem de onu çok seviyorlar" diye. Bunu ancak bir deli başarabilir. Delisin diyemediler işte kibar arkadaşlarım.şurda yazdıklarını keşkem öğrencilerin bir görse .ya da okulun müdürü
ben de kırmızı yeşil reçeteli ağrı kesiciler var.kapıp gideyimm derneğeYok artık...illegal işlere kılıf mi uydurdular acaba
Coğrafya gerçekten kaderben henüz 10 yaşına girmeyen kızımı bile hazırlıyorumm sen ne diyorsun
ekmek aslanın ağzında hayat zor.ruh hastası olmamız lazımmm.Bundan dolayı ben hiçççç çocuk düşünmüyorummm hiççççç
Ruh hastası olmaya gerek yokkk
Karakoldan almaya gelmem bilesinben de kırmızı yeşil reçeteli ağrı kesiciler var.kapıp gideyimm derneğe
Cillop Oto Yıkama' nın karşısıadres ver.orası tam bana göreymişş
dohturlarım yazmıştııı.yasal onlarrrKarakoldan almaya gelmem bilesin
Ya işte bundan dolayı sadece kendimi düşüneyim benn lütfennekmek aslanın ağzında hayat zor.ruh hastası olmamız lazımmm.
o nasıl oto yıkama ayol?yalıyarak mı temizleyecekler arabamı?benim ki 1 yıldır yıkanmadı.bayağı iyi yalamaları lazımmCillop Oto Yıkama' nın karşısı
yaz kızım katip:vander e iş ve hans .çocuk yok yerine köpek alır uslusundanYa işte bundan dolayı sadece kendimi düşüneyim benn lütfenn
Bir de hans tamamım ben ahahha
Köpekte en az çocuk kadar ilgi istiyor hemde masraflıyaz kızım katip:vander e iş ve hans .çocuk yok yerine köpek alır uslusundan
Onu da sahiplenmem ya ben işte kendime kadar ancakKöpekte en az çocuk kadar ilgi istiyor hemde masraflı
biz de furby var masrafsız.pil aldın mı evcil hayvan gibi eğlendiriyor yemek yiyince geğiriyor ama namıssızKöpekte en az çocuk kadar ilgi istiyor hemde masraflı