- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.541
Yok yok ben senin için uygun olanı buldum. Melez olsun. Mesela Wentworth Miller her dönem aşkımdır. Adam tam bir dünya karması.Yakışıklıı centilmen bir italyana evet derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok ben senin için uygun olanı buldum. Melez olsun. Mesela Wentworth Miller her dönem aşkımdır. Adam tam bir dünya karması.Yakışıklıı centilmen bir italyana evet derim
Belki kızın kismetinde biskolata erkeği var... çıtayı yüksek tutalımberlisconi amcaaaakısmetin çıktı koşşş
Gay ama öyle biliyorum olmasa bana kesin bakar zatenYok yok ben senin için uygun olanı buldum. Melez olsun. Mesela Wentworth Miller her dönem aşkımdır. Adam tam bir dünya karması.
Tabi bu göz ameliyatindan önceydi degil mi?Bende daha beteri var. Ortaokulda Doğuş'a hayrandım.
Dede sevmiyorum yaberlisconi amcaaaakısmetin çıktı koşşş
Evet gaymiş. Ama ne güzel adam be.Gay ama öyle biliyorum olmasa bana kesin bakar zaten
Kimse o sonra gelsin hemen aşık olup kpılmayayım azBelki kızın kismetinde biskolata erkeği var... çıtayı yüksek tutalım
Sonrasında gerçek aşkım Tibet Ağırtan'ı keşfettim. Ah ergenlik, nasıl bir dönemsin.Tabi bu göz ameliyatindan önceydi degil mi?
ben çocukken bir dizide chad allen diye sarışın bir çocuk vardı.aşıktımm bebeye.posterini blue jean dergisinden kesip duvara asmıştım.uzun yıllar sonra öğrendim ki gay olmuş benim ilk aşkımmmmGay ama öyle biliyorum olmasa bana kesin bakar zaten
Mavi sakalĺlllSonrasında gerçek aşkım Tibet Ağırtan'ı keşfettim. Ah ergenlik, nasıl bir dönemsin.
kendüsünü tanıyamadımmmSonrasında gerçek aşkım Tibet Ağırtan'ı keşfettim. Ah ergenlik, nasıl bir dönemsin.
Bilir misin? Hala çok severim. Rock müzik dinlememdeki en büyük etkendir.Mavi sakalĺlll
Mavisakal grubunun üyesiydi. Solo albüm de yaptı. Hala takip ederim kendisini. Sonuçta ilk ciddi celebrity crush'ım.kendüsünü tanıyamadımmm
behzat Ç. nin üzerine erkek tanımammm.hele bir telefona cevap verişi var heeeeeea diye hastasıyımmBilir misin? Hala çok severim. Rock müzik dinlememdeki en büyük etkendir.
Angaralı seniii.behzat Ç. nin üzerine erkek tanımammm.hele bir telefona cevap verişi var heeeeeea diye hastasıyımm
az daha ekonomik krizden çıkamazsam malı mülkü satıp pavyon açacağımm.angara oyun havaları misssAngaralı seniii.
Bilirim severim. Onun gibi sessizligi ve sudokuna bayılırım. Tabe dondurmaya daBilir misin? Hala çok severim. Rock müzik dinlememdeki en büyük etkendir.
Sarı şeker olmadan olmaz. Adanalı pamuk ağalarını sana yönlendiririm, komisyonumu alırım.az daha ekonomik krizden çıkamazsam malı mülkü satıp pavyon açacağımm.angara oyun havaları misss
ben ilahiyi bile hayko cepkin den dinliyorum.demedim miyi harika söylüyor vallaBilirim severim. Onun gibi sessizligi ve sudokuna bayılırım. Tabe dondurmaya da
ortağammmm benimmmmSarı şeker olmadan olmaz. Adanalı pamuk ağalarını sana yönlendiririm, komisyonumu alırım.