geyik ordinaryus profesörleri burada

sağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr :KK45: :KK45:
O mesajı görmedim. Görseydim ben de karşı çıkardım. Meslekleri karşılaştırmak yanlış.

O mesajı görmedim. Görseydim ben de karşı çıkardım. Meslekleri karşılaştırmak yanlış.
mune de öyle yazdı.o üyeyle çok tartıştılar başka saçma şeyler de yazdı.niye yazdı anlamadım severim de kendisini.üstüne sen patt diye onları yazınca ibreler sana döndü.kurban sen oldunn :KK45:

Gavurların sugar bear hear diye bir takviyesi var saç için ay nasıl hoşuma gidiyor. Dur resmini atıcam.
Puh hair yerine hear yazmışım cahil gibi
71UQo-sK+cL._AC_SX679_.jpg

Benim psikolojik sağlamlığım o kadar yüksek değil henüz. Şimdi cahilliğimden girerler kötü kalpliliğimden çıkarlar :KK17:
1 senedir kötü olmaya çalışıyorum valla o kadar güzel bir şeymiş ki anlatamam.vırt zırt borç verip alamamaktan kurtuldum milletin şoförlüğünden kurtuldum bedava öğretmenlikten kurtuldumm.kuş gibi hafifledimmm .1 alırsam 1 vereceğim sistemi oturtuyorum şimdilerde.bir alıp 2 vermek yohhhh :KK53: :KK53:

1 senedir kötü olmaya çalışıyorum valla o kadar güzel bir şeymiş ki anlatamam.vırt zırt borç verip alamamaktan kurtuldum milletin şoförlüğünden kurtuldum bedava öğretmenlikten kurtuldumm.kuş gibi hafifledimmm .1 alırsam 1 vereceğim sistemi oturtuyorum şimdilerde.bir alıp 2 vermek yohhhh :KK53: :KK53:
Ceycey sen konu açsana "zamanında ücretli öğretmenlik yaptım, ondan beri iki yakam bir araya gelmiyor" diye. 🤣

Ceycey sen konu açsana "zamanında ücretli öğretmenlik yaptım, ondan beri iki yakam bir araya gelmiyor" diye. 🤣
yok yav o zamanlar durumumuz iyiydi.hobi olarak yapıyordum.ama son 2 3 yılda hızla fakirleştim şaşkınımmmm.o öğretmen beni de aşağıladı öğretmenlik yaptım devlette aslında turizm mezunuyum deyince.sınıfçı mısın sanki hıhh dediii.valla anam sınıfçıydı 4 eli 5 bacağı 3 de beyni yoktu kadının.bizim gibi faniydi :KK53:

X