- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.201
Ayne biz de lisede koca koca insanlar kaynaşmamız iki ayı bulmuştu çok sessizdiküzme kendini
zamanla her şey
mesela biz de dershanede daha kaynaşamadık hiç çıt çıkmıyor tenefüslerde filan
hocalar diyorlar mevlütte sizden çok konuşuyorlardır ne sessizlik azıcık konuşun diye
yine aynı saatte kalkarım büyük ihtimal alışayımAa iyi uyursun en azından
Burda kavga etmeyin de nerede ederseniz edin. Sizin aranızı yapana dek göbeğim çatladı
Mantıklıyine aynı saatte kalkarım büyük ihtimal alışayım
lisede çok çabuk kaynaşmıştımAyne biz de lisede koca koca insanlar kaynaşmamız iki ayı bulmuştu çok sessizdik
Ay ne güzel. Biz var ya görsen sınıfın en asosyla sınıfıydık. Koca sınıftan iki üç ay boyunca hiç ses çıkmadı derste teneffüste falan. İleriki yıllarda da bir gruplaşma oldu daha doğrusu bir grup oldu herkese tepeden bakmaya başladılar. Hiç sınıf olamadık biz ya.lisede çok çabuk kaynaşmıştım
ilk kaynaştık ama sonra herkes gruplaştıAy ne güzel. Biz var ya görsen sınıfın en asosyla sınıfıydık. Koca sınıftan iki üç ay boyunca hiç ses çıkmadı derste teneffüste falan. İleriki yıllarda da bir gruplaşma oldu daha doğrusu bir grup oldu herkese tepeden bakmaya başladılar. Hiç sınıf olamadık biz ya.
Bizde de tam tersi 11'den itibaren bozduilk kaynaştık ama sonra herkes gruplaştı
9 ve 10 çok kötüydü
ama 11 de çok iyiydik
okul kapandı zatenBizde de tam tersi 11'den itibaren bozdu
umarım bir iki yıla lise tekrar 3 seneye iner.4 yıl boşa zaman kaybııokul kapandı zaten
keşke bizde de 11 de bozsaydı
aynen öyleumarım bir iki yıla lise tekrar 3 seneye iner.4 yıl boşa zaman kaybıı
Valla çocuğun videosunu silmesem iyiymiş ha.
testler çözüldü mü?rakipler harıl harıl çalışıyordur şimdiden vallaben buradayım
orası neresi?beni niye çağırmadınız?pekk bi kırıldımmmm
Valla nerede isen kesinlikle benim burdan daha iyi.orası neresi?beni niye çağırmadınız?pekk bi kırıldımmmm