- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.161
Okulun önündeyim geneNasılsınız
Ben de iyiyim. Biraz kitap okuyup sonra da kimya çalışacaktım.Okulun önündeyim genesen nasılsın?
Alışacak katip daha 4 gün oldu. Benim kız öğretmenden bile utanıyordu. 1 aya değiştiÖğretmen dün kızım için '' Çok kendi halinde, kitabı çıkarmıyor çantadan, ben çıkarıyorum, yarın çıkışa gelin konuşalım. '' falan dedi. Ben de alevlendim, tutuk mu, iletişimi nasıl falan diye sordum. '' Daha 3 gün oldu, hepsine hemen cevap veremem ki. '' dedi.
Babamın okulunda da dört çocukta çıkmış. İlkokul. Kontrol etmek o kadar zor ki. Bir sürü küçük çocuk ağız ağızalarOkulda virüs çıkmış bile 4 günde. Canımız sadece Allaha emanet başka düşünen yok çünkü
Ben dede öksürük başladı dünden beri . Umarım üşütmüşümdürBabamın okulunda da dört çocukta çıkmış. İlkokul. Kontrol etmek o kadar zor ki. Bir sürü küçük çocuk ağız ağızalar
Umarım. Sen çok dikkat ettin zaten büyük ihtimalle üşütmüşsündür bence.Ben dede öksürük başladı dünden beri . Umarım üşütmüşümdür
Okul olmasa 100 yıl kapmam covid. Öyle izole ve dikkatli yaşıyordum. Ama okuldan gelecek bundan emin oldum iyiceUmarım. Sen çok dikkat ettin zaten büyük ihtimalle üşütmüşsündür bence.
Hadi kolay gelsin görüşürüzGidip yemek yapayım. Akşama görüşürüz
Sabahları çok soğuk sonra aşırı sıcak oluyor. Başağrısı bile yapıyor bu havaHavalar bi tuhaf. Bir ateş basıyor bir üşüyorum.
Belki de ondan başım ağrıyorSabahları çok soğuk sonra aşırı sıcak oluyor. Başağrısı bile yapıyor bu hava
Aa ne oldu ki?Cotard da gitti boşu boşuna
Öğretmen maaşı diye bir konu vardı ya orada rutinini anlatmış, beğenmedim atanlar bu senin görevin diyenler olmuş. O da kızmış yeni konu açmış o konu kapanınca. İşte herkesin maaşımı, tatilimi eleştirmesinden bıktım vs diyeAa ne oldu ki?
Eleştiren 2 3 kişi sadece. Gerisi öğretmen sever insanlar. Ama tüm öğretmenleri de kayıtsız şartsız melek herkesten çok çalışan başımızın tacı göremeyiz. Mühendis nasıl eleştirilebiliyorsa öğretmen de eleştirilmeli. Sitede buna izin vermiyor bazı öğretmenler. Mune gerekeni yazmış zaten. Mesleklerin karşılaştırılması yanlış.Öğretmen maaşı diye bir konu vardı ya orada rutinini anlatmış, beğenmedim atanlar bu senin görevin diyenler olmuş. O da kızmış yeni konu açmış o konu kapanınca. İşte herkesin maaşımı, tatilimi eleştirmesinden bıktım vs diye
Bence de yanlış. Aynı meslekteki iki insan karşılaştırılabilir en fazla.Eleştiren 2 3 kişi sadece. Gerisi öğretmen sever insanlar. Ama tüm öğretmenleri de kayıtsız şartsız melek herkesten çok çalışan başımızın tacı göremeyiz. Mühendis nasıl eleştirilebiliyorsa öğretmen de eleştirilmeli. Sitede buna izin vermiyor bazı öğretmenler. Mune gerekeni yazmış zaten. Mesleklerin karşılaştırılması yanlış.