- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.141
çok mühim değilBüyük ihtimalle ben de napalım sap sap yaşarız aamaaan sanki
biz platoniklerin karliçesi oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mühim değilBüyük ihtimalle ben de napalım sap sap yaşarız aamaaan sanki
doktor olup benim kıza 2 şer barbie alacaksınız daha.ha bir de harrypotter örme sözü aldımmmde mi
önce parayı kendim yiyim en mantıklısı
Sözümüz sözdoktor olup benim kıza 2 şer barbie alacaksınız daha.ha bir de harrypotter örme sözü aldımmm
barbieleri alırımdoktor olup benim kıza 2 şer barbie alacaksınız daha.ha bir de harrypotter örme sözü aldımmm
Oluurçok mühim değil
biz platoniklerin karliçesi oluruz
benim öğrencim doktor olunca valla bir koli oyuncak kitap yolladı kıza.kızı okut desem okutur öyle seviyor benii annesi gibibarbieleri alırım
ama öremiyorum
örmeyi bilsem örerimbenim öğrencim doktor olunca valla bir koli oyuncak kitap yolladı kıza.kızı okut desem okutur öyle seviyor benii annesi gibi
daha altı yedi yıl var.örersin o zamana dekörmeyi bilsem örerim
ama deniycem
barıştınız ya rahatça uyuyun artık.birazdan ben de çıkarım.okullu oldum maalesefbende yatmalıyım dershane var yarına iyi geceler öptüm
gene miiii? kız mahalle bekçisi olsana.maaşta alırsın hemm uyuyamadığına değsin bariiiUyuyun ben nöbet yetim
Aslında çok güzel olur... Tam benlik iş yarın temizlik yapıcam bir ton bakalım uykum gelecek migene miiii? kız mahalle bekçisi olsana.maaşta alırsın hemm uyuyamadığına değsin bariii
benim de yapmam lazım içimden gelmiyor.2 günüm kaldı haftasonuna yapmam lazımmmmmmmAslında çok güzel olur... Tam benlik iş yarın temizlik yapıcam bir ton bakalım uykum gelecek mi
Yardımcı tutt en güzelibenim de yapmam lazım içimden gelmiyor.2 günüm kaldı haftasonuna yapmam lazımmmmmmm
eve alamam sadece camlara alacağımm.gerisini mecbur kendim yapacağımm.zaten yalap şap yapıyorlar gerek yokYardımcı tutt en güzeli
Bende doğuma yakın almak istiyorum iyice hantallaştım dolabı temizleyip uzandım direk kaldırmıyor vicudumeve alamam sadece camlara alacağımm.gerisini mecbur kendim yapacağımm.zaten yalap şap yapıyorlar gerek yok
bir hafta kala al tertemiz olsun.şimdiden erken zaten.Bende doğuma yakın almak istiyorum iyice hantallaştım dolabı temizleyip uzandım direk kaldırmıyor vicudum
Normal doğum yapacam günüde belli değil kibir hafta kala al tertemiz olsun.şimdiden erken zaten.