- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.121
bdv ye bakamadım şu dershane konusunda kaldım .o üye bizi çok sevdi bırakmıyor peşimizi ısrarla.muhalefet partisi gibi oldu bizeNasilda takip ediyor beni
Eniste hayirli olsun mu
Bu arada bugun ki favori konun hangisi ben rapor isinden pek giremedim
bi daha o çocukla konuşmuycakkızgın ve şaşkınn.
kollarımı açtım sanaUça uça gelirim
aynen o kararı aldı.kankileri 2 erkek çocukta konuşma onla demişlerrrbi daha o çocukla konuşmuycak
kollarımı açtım sana
bende konuşmazdımaynen o kararı aldı.kankileri 2 erkek çocukta konuşma onla demişlerrr
bi tane alaydıkBen de ya
normalde de konuşulmaz fazla onla.çekilecek çile değildirbende konuşmazdım
Orda kızlar teklif ediyomuşbi tane alaydık
neyse ünide alırız diycemde orada mektup işlemiyor sanırım
hacettepeye giderdim arada.wc lerinin duvarlarında aşk sözleri telefon numaraları.ve kolay elde edilecek kızların adları bile vardı.şaşırarak okumuştummmOrda kızlar teklif ediyomuş
belki bu yaşta etse friendzone olur konuşurdumnormalde de konuşulmaz fazla onla.çekilecek çile değildir
çekinirim ben kızOrda kızlar teklif ediyomuş
erkek demek dert demek.gereksiz yaniiii.zamana yazıkk onlara harcanann .evleneceğin zaman bul en iyisii senbelki bu yaşta etse friendzone olur konuşurdum
ama o yaşta yok
Büyük ihtimalle ben deçekinirim ben kız
ne biçim konuşuyorsun öyle?ben sapmıydım yani üniversitede?Büyük ihtimalle ben denapalım sap sap yaşarız aamaaan sanki
Yok seninki tercih edilmiş bekarlıktıne biçim konuşuyorsun öyle?ben sapmıydım yani üniversitede?
İnsan evleneceği kişiyle nerde ne zaman karşılacağını bilemiyor be ceycey. Ben lisede buldumerkek demek dert demek.gereksiz yaniiii.zamana yazıkk onlara harcanann .evleneceğin zaman bul en iyisii sen
kısmetin oymuş demek ki.benle lisede konuşmaya cesaret edemezlerdi değil ki teklif edecekler pehhhhİnsan evleneceği kişiyle nerde ne zaman karşılacağını bilemiyor be ceycey. Ben lisede buldum
de mierkek demek dert demek.gereksiz yaniiii.zamana yazıkk onlara harcanann .evleneceğin zaman bul en iyisii sen