geyik ordinaryus profesörleri burada

Öğretmen en güzel duyguların katili 😡
ne en güzel duygusu okulun en arıza çocuğu yazmış 2. sınıftan beri bizim sınıfta tüm öğretmenler yaka silker.ne akla yazmış bilemedim.öğretmen okumuş yırtmış kalple oku görmüşler ama.benim kız bebek ruhlu hiç sevmez öyle şeyleri çok kızmış.bir daha olursa gider okula sınıfı yıkarım kafasına valla. :confused: :confused:

Öğretmen en güzel duyguların katili 😡
ne en güzel duygusu okulun en arıza çocuğu yazmış 2. sınıftan beri bizim sınıfta tüm öğretmenler yaka silker.ne akla yazmış bilemedim.öğretmen okumuş yırtmış kalple oku görmüşler ama.benim kız bebek ruhlu hiç sevmez öyle şeyleri çok kızmış.bir daha olursa gider okula sınıfı yıkarım kafasına valla. :confused: :confused:

amaan ilkokul bebesinin aşkından nolcak en fazla saçını falan çeker.

Bana ilkokulda biri çıkma teklifi etmişti. Hayatımda aldığım ilk çıkma teklifiydi. Bir tane tokat patlatmıştım çocuğa kıpkırmızı olmuştu vurduğum yer o aklıma geldi :KK53: Şu an aklıma gelince çok komiğime gidiyo:KK53:

X