- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.101
sende gülOh beee hep gül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende gülOh beee hep gül
Ceycey sevaba girdin bak kesin kat kat dönecek2 gündür tüm birikimim battı.ben bile gülüyorum bakk
sen dön ama banaZalım Tülay
sayenizde ben strese girdim bu akşam yeter daaaaaa. bu arada beniim kıza bugün aşk mektubu verilmeye çalışılmış da öğretmeni yakalamış.elden ele öne doğru geçiyormuş mektup.Ceycey sevaba girdin bak kesin kat kat dönecek
Öğretmen en güzel duyguların katiliymişsayenizde ben strese girdim bu akşam yeter daaaaaa. bu arada beniim kıza bugün aşk mektubu verilmeye çalışılmış da öğretmeni yakalamış.elden ele öne doğru geçiyormuş mektup.
oooosayenizde ben strese girdim bu akşam yeter daaaaaa. bu arada beniim kıza bugün aşk mektubu verilmeye çalışılmış da öğretmeni yakalamış.elden ele öne doğru geçiyormuş mektup.
ne en güzel duygusu okulun en arıza çocuğu yazmış 2. sınıftan beri bizim sınıfta tüm öğretmenler yaka silker.ne akla yazmış bilemedim.öğretmen okumuş yırtmış kalple oku görmüşler ama.benim kız bebek ruhlu hiç sevmez öyle şeyleri çok kızmış.bir daha olursa gider okula sınıfı yıkarım kafasına valla.Öğretmen en güzel duyguların katili
ne en güzel duygusu okulun en arıza çocuğu yazmış 2. sınıftan beri bizim sınıfta tüm öğretmenler yaka silker.ne akla yazmış bilemedim.öğretmen okumuş yırtmış kalple oku görmüşler ama.benim kız bebek ruhlu hiç sevmez öyle şeyleri çok kızmış.bir daha olursa gider okula sınıfı yıkarım kafasına valla.Öğretmen en güzel duyguların katili
kızgın ve şaşkınn.oooo
ayy hiç aşk mektubu almadım nasıl bi his acaba kızın ne diyor
Uça uça gelirimsen dön ama bana
Of öğretmen yasayenizde ben strese girdim bu akşam yeter daaaaaa. bu arada beniim kıza bugün aşk mektubu verilmeye çalışılmış da öğretmeni yakalamış.elden ele öne doğru geçiyormuş mektup.
Ben de yaoooo
ayy hiç aşk mektubu almadım nasıl bi his acaba kızın ne diyor
benim kıza üniversiteye kadar sevgili yasahhhhh sosyal arkadaş serbesttt o da çalışkan olacak ve ailesi bana uygun olacak.Of öğretmen ya
amaan ilkokul bebesinin aşkından nolcak en fazla saçını falan çeker.ne en güzel duygusu okulun en arıza çocuğu yazmış 2. sınıftan beri bizim sınıfta tüm öğretmenler yaka silker.ne akla yazmış bilemedim.öğretmen okumuş yırtmış kalple oku görmüşler ama.benim kız bebek ruhlu hiç sevmez öyle şeyleri çok kızmış.bir daha olursa gider okula sınıfı yıkarım kafasına valla.
İşsiz herhaldebugün de ölmedik çok şükür.arıza bir üye bulduk onla beğenmedimleşiyoruz öğleden beri
o da bize aynını dediİşsiz herhalde
Benim bir kuzenim var şu an senin kızla yaşıt. Hoşlandığı kıza evlilik teklif etmek için kağıttan yüzük yapmıştı ilkokul birdeykenbenim kıza üniversiteye kadar sevgili yasahhhhh sosyal arkadaş serbesttt o da çalışkan olacak ve ailesi bana uygun olacak.
Bana gelsin bende iş çok vakit bulamazo da bize aynını dedi
Nasilda takip ediyor beniBirgaripanne hoşgeldin