- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.821
komşum çıktı burada bu neki?yazdıklarımdan hemen anlamış özelden ceycey sen misin yazdı.heeee benim başka kim olacak dedimmÖhöm öhöm, akraba bile olabiliriz
Ben de sağ bacağın olabilir miyim?kıskanma seni de çok seviyorumm.sen de sol kolum olursunn
sen de ustasınn .kendine sağ ve sol kol bul benceBen de sağ bacağın olabilir miyim?
Her ustaya iki ergenus düşüyor demek. Ya bişey dicem benim yaşımı herkes çok büyük sanıyor ama ben de ergenuslardan çok büyük değilimsen de ustasınn .kendine sağ ve sol kol bul bencemuhteşemgatsby olabilir bak
Demek ki dünya gercekten küçük ceyceykomşum çıktı burada bu neki?yazdıklarımdan hemen anlamış özelden ceycey sen misin yazdı.heeee benim başka kim olacak dedimmha özel bir de borsa grubumuz var.orda da var hemşerim.bir düğünden bahsettik o da o kız dansöz çağırmıştı adı şuydu dedi.o kız da akrabamdı.bir öğretmen yazdı selendi de çalışıyorum.hemen yazdımm aaa orda 2. sınıfı okudum şu okulda diye.biri yazdı ankarada şu doktora gidiyorumm.aaaa o benim kuzenimmm dedimmm
meslek sahibisin ya ondan sanıyorlardır.ben de yaşımı yazmasam eğlenceli olduğumdan 25 30 sanıyorlardı.reel hayatımda hanımefendiyim oysa.burada yüz yüze görmek yok mimik yok.eğlenceli şeyler yazmasak çok sıkıcı olur değil mi?Her ustaya iki ergenus düşüyor demek. Ya bişey dicem benim yaşımı herkes çok büyük sanıyor ama ben de ergenuslardan çok büyük değilim
habertürk izliyorummm kalsınn manyak kadınlar ve manyak kuryeeeeKizlar kadınları para karşılığı falakaya yatıran kurye haberini izlediniz mi
Habertürk izliyorum gözlerim kapalihabertürk izliyorummm kalsınn manyak kadınlar ve manyak kuryeeee
Ay evet ben senin yaşını öğrenince çok şaşırdım hala inanamıyorum. Bence de böyle eğlenceli eğlenceli iyimeslek sahibisin ya ondan sanıyorlardır.ben de yaşımı yazmasam eğlenceli olduğumdan 25 30 sanıyorlardı.reel hayatımda hanımefendiyim oysa.burada yüz yüze görmek yok mimik yok.eğlenceli şeyler yazmasak çok sıkıcı olur değil mi?
yoooo dört gözle.doğruları söyleyen bir fatih altaylı kaldı asla kaçırmammmm.mehmet ceyhan hocam da oradaHabertürk izliyorum gözlerim kapali
Iyiki erkek degiliz bana bir yer kalmadikıskanma seni de çok seviyorumm.sen de sol kolum olursunn
Ac mi kalmış kuzum kiyamamçocuk 8 9 kere aradı okuldayken öğle arası yemek yiyecek yerde bulamamışş.yarın öğlen gideyim arabanın içinde yedireyim okulun önünde diye düşündüm.müdür biliyor kronik hasta olduğumuzu izin verir.havalar bozana dek giderim öğlende
Şaka bir yana, a haber ve türevlerini izlemektense en mantıklısı bu.yoooo dört gözle.doğruları söyleyen bir fatih altaylı kaldı asla kaçırmammmm.mehmet ceyhan hocam da orada
Bak simdi merak ettim senin yas kacHer ustaya iki ergenus düşüyor demek. Ya bişey dicem benim yaşımı herkes çok büyük sanıyor ama ben de ergenuslardan çok büyük değilim
Ceycey İngiltere çalışırken büyük çoğunluk kendi yemeğini yanında taşıyordu. Sende kaplara sağlıklı birşeyler hazirlayip yanına mi koysan kızının? Havalar bozunca yine sorun olacakçocuk 8 9 kere aradı okuldayken öğle arası yemek yiyecek yerde bulamamışş.yarın öğlen gideyim arabanın içinde yedireyim okulun önünde diye düşündüm.müdür biliyor kronik hasta olduğumuzu izin verir.havalar bozana dek giderim öğlende
okul da hem ilkokul hem anaokulu hem de ortaokul var.sınıf kalabalık değil ama okul çok kalabalık.giderim pina öğlenleri napayımm.hem 45 dakika benle geçirir risk almaz hem de karnı doyar.bu virüs mahvetti hepimizi.çocuk okuldan geldi 1 saat sonra uyudu hala uyuyor.1.5 yıl aradan sonra alışamadı okulaAc mi kalmış kuzum kiyamam
koydum bugün ama kalabalıktan yiyecek yer bulamamış.çift maskeye alışkın maske çıkarmaktan ürkerCeycey İngiltere çalışırken büyük çoğunluk kendi yemeğini yanında taşıyordu. Sende kaplara sağlıklı birşeyler hazirlayip yanına mi koysan kızının? Havalar bozunca yine sorun olacak
25 ama mezun olalı 3 yıl oluyorBak simdi merak ettim senin yas kac