- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.781
haftalık ders olabilir aslındaBenle tam olmuyor anneyim ya karşı çıkıyor sıkılınca. Disiplinli bir şey lazımmm
telaffuzu iyii olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftalık ders olabilir aslındaBenle tam olmuyor anneyim ya karşı çıkıyor sıkılınca. Disiplinli bir şey lazımmm
YhaHe şöyle bende seviyom seni tatli cadi
Anan öğretmen. Onlar bdv de zengünn sayılıyorlarAnnem ödemişti
fakirsin kızım işteAnnem ödemişti
Evet küçücüktüm Lady'ye gider ağlardım yine kazıkladılar diye. O da başımı okşardı büyüyünce geçer derdidoğru kazıklana kazıklana fakir kaldı
ben o dönemlerini hatırlıyorum
Anaaaaam o laf bizemiydi, biz buna abliş dayağı atalimSimurgp sana dediğine bak, bana dediğine bak. Abbbbooooovv.
Sus Diego zaten ortalık karışıkSimurgp sana dediğine bak, bana dediğine bak. Abbbbooooovv.
sonra anladı ki büyüyünce daha büyük kazıklar geliyormuşEvet küçücüktüm Lady'ye gider ağlardım yine kazıkladılar diye. O da başımı okşardı büyüyünce geçer derdi
Böyle fırsatları hiç kaçırmam, en sevdiğim şeydir ortalığı karıştırıp kenara çekilmek.Sus Diego zaten ortalık karışık
Anne seni de gruptan atacağım. Komiklik potansiyelin fazla. Rakibimsin dümdükkkkEvet küçücüktüm Lady'ye gider ağlardım yine kazıkladılar diye. O da başımı okşardı büyüyünce geçer derdi
Oldu o zaman ben azıcık bizim jakuziye gireyim oradan da sinema salonuna iner bir şeyler izlerim siz takılın burdaAnan öğretmen. Onlar bdv de zengünn sayılıyorlar
Böyle fırsatları hiç kaçırmam, en sevdiğim şeydir ortalığı karıştırıp kenara çekilmek.
Hanım hanıım fakir olabilirim amaa senin paran benim ruhumu satın almaya yetmezfakirsin kızım işte
çek git bu diyarlardan
bay şekerimHanım hanıım fakir olabilirim amaa senin paran benim ruhumu satın almaya yetmez
Of cotard sendromu hemşeri hemşeriye bunu yapar mı yaaAnaaaaam o laf bizemiydi, biz buna abliş dayağı atalim
Yeşilçam repliği gibi oldu. "Bedenimi satın alabilirjin ama ruhumu aşla!"Hanım hanıım fakir olabilirim amaa senin paran benim ruhumu satın almaya yetmez
Lady hatırlar mısın karşılıklı birer sigara yakardık sen senin vefasızdan bahsederdin ben yediğim kazıklardan. İki derdo ağlaşırdıksonra anladı ki büyüyünce daha büyük kazıklar geliyormuş
Pina bana foto attı onu kollarım her yerde.Of cotard sendromu hemşeri hemşeriye bunu yapar mı yaa
Tamam başkan kızma haftada iki kere kötü kötü espriler yaparımAnne seni de gruptan atacağım. Komiklik potansiyelin fazla. Rakibimsin dümdükkkk
hatırlamam mıLady hatırlar mısın karşılıklı birer sigara yakardık sen senin vefasızdan bahsederdin ben yediğim kazıklardan. İki derdo ağlaşırdık