- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.801
Hiç hatrı yok mu o gecelerin Lady şimdi söyletme benibay şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç hatrı yok mu o gecelerin Lady şimdi söyletme benibay şekerim
yok şekerimHiç hatrı yok mu o gecelerin Lady şimdi söyletme beni
Zalımın kızıhatırlamam mı
dostlar meyhanesinde ne günlerimiz geçti
bak vefasız deyince gözlerim doldu
Fotoğraftan ne olacak? Hemşerin mi yohhhh telefonu var mı yohhhhh ev adresi var mı yohhhhhPina bana foto attı onu kollarım her yerde.
neyse ki artık bi sevdiceğim varZalımın kızı
C ceycey0406 duy bunları duy bak ben de sana attım sen beni gruptan atmaktan bahsediyonPina bana foto attı onu kollarım her yerde.
yok şekerim
seni adadan uğurluyorum
Seni sağ kolum yaptım ne atması. Komik ve zekisinC ceycey0406 duy bunları duy bak ben de sana attım sen beni gruptan atmaktan bahsediyon
Kullandın beni alçak kadın! Namusumu bozuk para gibi harcadın(huzur sokağı effect)!itiraza yer yok burada
Yiaa kararından pişman olmayacaksın başkan. Her akşam sayım yapıcam. Gruptakiler kolonya, kek, meyve suyu dağtıcamSeni sağ kolum yaptım ne atması. Komik ve zekisin
Grupları gez burdan eğlencelisini bulamazsın. Hep şunlar yazıyor:bugün pazara gittim çorba pilav yaptım . Kociş gelirken 3 ekmek aldı. Evi süpürdüm çamaşır astım. Kaynanam uğradıYiaa kararından pişman olmayacaksın başkan. Her akşam sayım yapıcam. Gruptakiler kolonya, kek, meyve suyu dağtıcam
E böyle dümdüz günlerini anlatacaklarsa niye geyik grubu kuruyorlar ki?Grupları gez burdan eğlencelisini bulamazsın. Hep şunlar yazıyor:bugün pazara gittim çorba pilav yaptım . Kociş gelirken 3 ekmek aldı. Evi süpürdüm çamaşır astım. Kaynanam uğradı
Oooo ceyceyin sag kolu oldun yerin saglamlastiSeni sağ kolum yaptım ne atması. Komik ve zekisin
ay huzur sokağı demeKullandın beni alçak kadın! Namusumu bozuk para gibi harcadın(huzur sokağı effect)!
Evet. Kimi kaybettiğini gör istedimOooo ceyceyin sag kolu oldun yerin saglamlasti
Niye ya çok eğleniyom ben onu izleyinceay huzur sokağı deme
Öhöm öhöm, akraba bile olabilirizBuda mı
kıskanma seni de çok seviyorumm.sen de sol kolum olursunnOooo ceyceyin sag kolu oldun yerin saglamlasti