- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.761
O tür kitap çok cd de. Acaba Online kurs mu aldırsam bilemedimolgunlardan bulunur aslında C ceycey0406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tür kitap çok cd de. Acaba Online kurs mu aldırsam bilemedimolgunlardan bulunur aslında C ceycey0406
Kanki az önce internetten kitaba baktım da kazıklanmışım. İnternette 30 lira civarında.olgunlardan bulunur aslında C ceycey0406
YouTube'dan Jasmin elt kanalını izleyebilir. Test için Tonguç çok iyi ama çok tuzlu.İngilizce öğretmenleri ve dile hakim ergenuslar? Kızıma ne tavsiye edersiniz? Kaynak video site vs.
İşe yarasında tuzluya alışkınızYouTube'dan Jasmin elt kanalını izleyebilir. Test için Tonguç çok iyi ama çok tuzlu.
Eba'da çok güzel kaynak kitaplar var. İndirin mutlaka.
2009'da evlendim kele ben. Yaşlanmışız.Bir an bir değişik oldum. 12 yıl geçmiş şaka gibi. 2009 bizim ilkokula başladığımız yıl. Baksana bitti üniversite için uğraşıyoruz. Küçücüktük ya. İnsanın ömrü nasıl geçiyor
sen yardımcı olsanO tür kitap çok cd de. Acaba Online kurs mu aldırsam bilemedim
fakirim diyor bi deKanki az önce internetten kitaba baktım da kazıklanmışım. İnternette 30 lira civarında.
Adana'da da melekgirmez var. Eskiden pis işler dönermiş.Aaaa sahi mi ? Orayla bir bağım var benimmm.herkes yoldan gider kaldırım sevmezler orada. Bir de melek girmez mi melek geçmez mi ne öyle bir sokağı vardı bar pavyon olan. Korkudan hiç bir kadın ordan geçmezdi.
melek girmiyormuş işteAdana'da da melekgirmez var. Eskiden pis işler dönermiş.
Zaten avuç ici kadar, ben bile öğrendimYıllardır gitmiyorum ama heryerini bilirimmmmmm
Kiiiiiz cadi yolarım seniTamam teyzem kızma ya tansiyonun fırlayacak sonra
Yok kele ne yaşlanması. Yaş almışsın, tecrübe kazanmışsın2009'da evlendim kele ben. Yaşlanmışız.
Buda mıBirmühendisanneyi de atın gruptan. Deşifre olacağım tanıdık çıktı
Tamam tamam kızma ya seviyom senle uğraşmayıKiiiiiz cadi yolarım seni
Bundan fakir işte.fakirim diyor bi de
Benle tam olmuyor anneyim ya karşı çıkıyor sıkılınca. Disiplinli bir şey lazımmmsen yardımcı olsan
He şöyle bende seviyom seni tatli cadiTamam tamam kızma ya seviyom senle uğraşmayı
doğru kazıklana kazıklana fakir kaldıBundan fakir işte.
Annem ödemiştifakirim diyor bi de
Simurgp sana dediğine bak, bana dediğine bak. Abbbbooooovv.Yok kele ne yaşlanması. Yaş almışsın, tecrübe kazanmışsın