- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.641
Dinlerim ben ninni çok ta severimAybush ninni söyleyelim mi sana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinlerim ben ninni çok ta severimAybush ninni söyleyelim mi sana?
Züleyha nasıl? Resmini atsana kızlar görsünNinni açıp dinlemem lazım uyumam için
Şimdi telefon 2016 model. Babam bunu daha önce sorun yaşamadan kullandı yani uzun süre. Demek ki sorun yok. Yoksa cihazınız 30 gün içinde kapanacak diye mesaj geliyor. Babama göre adam fiyat düşürmek için böyle çıkıntılık yapıyor ama bilemedim. Daha onaylamamış Perşembe günü teslim edildi. Bugün öğlen ödeme otomatik onaylanacak bakalım.Kullanılmıyorsa iade ederdi. Lak lak ne konuşacak başka densiz
Bence de öyle. Ne gerizekalı insanlar var ya. Ben asla böyle toplara girmezdim mesela.İletişim kurmak için saçmalamış
Sorun olsa bir kaç ay içinde kapanıyordu telefon ama yıllarca kullanılmış. Ne bekliyor ki 2. El telefondan? Bu kadar inceliyorsa afyon 12 pro alaydıŞimdi telefon 2016 model. Babam bunu daha önce sorun yaşamadan kullandı yani uzun süre. Demek ki sorun yok. Yoksa cihazınız 30 gün içinde kapanacak diye mesaj geliyor. Babama göre adam fiyat düşürmek için böyle çıkıntılık yapıyor ama bilemedim. Daha onaylamamış Perşembe günü teslim edildi. Bugün öğlen ödeme otomatik onaylanacak bakalım.
Ooo benim sesimi dinlerse maazallah olan uykusu da kaçar. Ayrıca bir erken doğum vakasına sebep olmak istemem benAybush ninni söyleyelim mi sana?
Züloşun fotoları vardı virüs girdi galiba Taşına bilir hard diske attık hard disk bozuldu salak gibi telefondan sildik fotolarınıZüleyha nasıl? Resmini atsana kızlar görsün
Amanın Züleyha kim?Züleyha nasıl? Resmini atsana kızlar görsün
Erkek milletinden nefret eder hale geldim...Bence de öyle. Ne gerizekalı insanlar var ya. Ben asla böyle toplara girmezdim mesela.
Aybush un ilk kızı. Doğacak olan 2. OlacakAmanın Züleyha kim?
Benim keçşmAmanın Züleyha kim?
Bdv yi 1 hafta okusan tiksinirsin zatenErkek milletinden nefret eder hale geldim...
Bdv ye çok zaman oldu girmiyorum... Doğruyu diyince 9 köyden kovuluyor insan... Birde yırtık donlar var...Bdv yi 1 hafta okusan tiksinirsin zaten
Bugün katip yakalanmış onlardan birine. En son bana sardı da girmedim o topaBdv ye çok zaman oldu girmiyorum... Doğruyu diyince 9 köyden kovuluyor insan... Birde yırtık donlar var...
Ay bugünlerde ben de ha. Geçen noldu var ya, benim eski bir erkek arkadaşım vardı ama sevgili veya flört değil arkadaş. Bu tıp kazanmış. Biz bunla 1,5 yıldır konuşuyorduk çünkü ben numarasını kaybettim. Geçen salı bana mesaj atmış Gazi tıp kazanmışsın hayırlı olsun diye. Ben de orayı istiyordum. Aa yazdığına sevindim böyle böyle numaranı kaybettim sonra tekrar birinden almam gerekirdi kabalık ettim özür dilerim diye. Sonra da yok ben mezuna kaldım dedim. Ben öyle bir duyum almıştım dedi. Ben de yanlış duymuşsun kimden duydun dedim. Dalga geçiyordum dedi. Yanımda X(bu x kişisi benim çıkma teklifini kabul etmediğim çocuk oluyor) canımız gerçekten çok sıkıldı napsak diye düşündük ve seninle dalga geçtik dedi. Sonra saydırdı durdu şöyle yalancıymışım böyle kötüymüşüm bilmem ne. O diğer reddettiğim çocuk da kaldıramamış zaten o da anladığım kadarıyla çevremdeki bazı kuş beyinlilere bir şeyler yumurtluyor. Yani çok şaşırdım ya. Düşünsene yememiş içmemiş sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmış.Erkek milletinden nefret eder hale geldim...
Aaa öyle miiAybush un ilk kızı. Doğacak olan 2. Olacak
Vayy komplekse bak ergenuslardaki. Onlara hayran olmayınca çıkmayı kabul etmeyince salakça şeylere başvurmuşlar . Kaale almaya değmez . Senin için de peşimizden az koşmadı demişlerdir bunlarAy bugünlerde ben de ha. Geçen noldu var ya, benim eski bir erkek arkadaşım vardı ama sevgili veya flört değil arkadaş. Bu tıp kazanmış. Biz bunla 1,5 yıldır konuşuyorduk çünkü ben numarasını kaybettim. Geçen salı bana mesaj atmış Gazi tıp kazanmışsın hayırlı olsun diye. Ben de orayı istiyordum. Aa yazdığına sevindim böyle böyle numaranı kaybettim sonra tekrar birinden almam gerekirdi kabalık ettim özür dilerim diye. Sonra da yok ben mezuna kaldım dedim. Ben öyle bir duyum almıştım dedi. Ben de yanlış duymuşsun kimden duydun dedim. Dalga geçiyordum dedi. Yanımda X(bu x kişisi benim çıkma teklifini kabul etmediğim çocuk oluyor) canımız gerçekten çok sıkıldı napsak diye düşündük ve seninle dalga geçtik dedi. Sonra saydırdı durdu şöyle yalancıymışım böyle kötüymüşüm bilmem ne. O diğer reddettiğim çocuk da kaldıramamış zaten o da anladığım kadarıyla çevremdeki bazı kuş beyinlilere bir şeyler yumurtluyor. Yani çok şaşırdım ya. Düşünsene yememiş içmemiş sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmış.
Gerizekalıları kafana bile takma kuzum... Kimse için kendini de üzmemelisin... Karaktersiz insan ki senden hınc almaya calısmıs..Ay bugünlerde ben de ha. Geçen noldu var ya, benim eski bir erkek arkadaşım vardı ama sevgili veya flört değil arkadaş. Bu tıp kazanmış. Biz bunla 1,5 yıldır konuşuyorduk çünkü ben numarasını kaybettim. Geçen salı bana mesaj atmış Gazi tıp kazanmışsın hayırlı olsun diye. Ben de orayı istiyordum. Aa yazdığına sevindim böyle böyle numaranı kaybettim sonra tekrar birinden almam gerekirdi kabalık ettim özür dilerim diye. Sonra da yok ben mezuna kaldım dedim. Ben öyle bir duyum almıştım dedi. Ben de yanlış duymuşsun kimden duydun dedim. Dalga geçiyordum dedi. Yanımda X(bu x kişisi benim çıkma teklifini kabul etmediğim çocuk oluyor) canımız gerçekten çok sıkıldı napsak diye düşündük ve seninle dalga geçtik dedi. Sonra saydırdı durdu şöyle yalancıymışım böyle kötüymüşüm bilmem ne. O diğer reddettiğim çocuk da kaldıramamış zaten o da anladığım kadarıyla çevremdeki bazı kuş beyinlilere bir şeyler yumurtluyor. Yani çok şaşırdım ya. Düşünsene yememiş içmemiş sonuç açıklanır açıklanmaz bana yazmış.