geyik ordinaryus profesörleri burada

ayyy allah korusun
sağlıkta parayla.paran varsa istediğin doktora ertesi gün randevu alarak gidebiliyorsun.ameliyatın rahat oluyor herkes ilgileniyor doktorlar güleryüzlü hemşireler öyle.devletin karşılamadığı tedavileri bile kolayca alabiliyorsun.ben abd den ilaç getirtmiştim param olmasa nolacaktı?ondan okuyun kurtarın kendinizi diyorum ya devamlı.

Kim o aramızdaki gizli zenginler aylık kazanci 20 kusur bin olanlar ortaya çıksın ..

Benim gibi batık biri daha ceycey inan bu paralar nereye gidiyor hiç anlamıyorum . Göze gelen hiç bir şey yok ama dünya kredi kartı borcu ödüyorum..
Aha ben. Valla bi salak salak borçlar bende var sanıyordum. Meydanda bişey yok ana bitmiyorlar. Zengin anamız babamız yok diye herhal. Bi besleyenimiz olsa böyle olmazdı.

O değil de eşimin iş yerinin yıllık cirosu 1.000.000 TL görünüyor. Duyan acayip zenginiz sanar. Ama bildiğin fakirim ben.

doğru

Eşimin piyasadan ve devletten bir milyonun üstünde alacağı var, 700.000 civarı da borcu var. Alacağı geldiği zaman hemen bir borcu kapatıyor. O paranın daha tadına bakamadım.
Ticaret yapan insanların kaderi sanırım, nakit akışı hep sorun Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…