- 8 Mart 2019
- 6.720
- 31.407
- 39
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.441
Hayırlı olsunSelamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
soğukkkkAz önce g.tüm bi dondu.
Benim gibi batık biri dahabenim gibi kartzede olmamışlardır .6 ay yüklü borcum var ödemem gereken
sağlıkta parayla.paran varsa istediğin doktora ertesi gün randevu alarak gidebiliyorsun.ameliyatın rahat oluyor herkes ilgileniyor doktorlar güleryüzlü hemşireler öyle.devletin karşılamadığı tedavileri bile kolayca alabiliyorsun.ben abd den ilaç getirtmiştim param olmasa nolacaktı?ondan okuyun kurtarın kendinizi diyorum ya devamlı.ayyy allah korusun
Kim o aramızdaki gizli zenginlerkız onlar kendi mal varlıklarını tırım tırım saklıyorlar.ama sohbet et yurtdışı tatillerinden 5 yıldızlı otellerden evlerinin değerinin milyona çıkmasından koleje gönderdikleri çocuklarından bahsederler.anlamaya çalışma ben de anlamadım bunca yıl
Aha ben. Valla bi salak salak borçlar bende var sanıyordum. Meydanda bişey yok ana bitmiyorlar. Zengin anamız babamız yok diye herhal. Bi besleyenimiz olsa böyle olmazdı.Benim gibi batık biri dahaceycey inan bu paralar nereye gidiyor hiç anlamıyorum . Göze gelen hiç bir şey yok ama dünya kredi kartı borcu ödüyorum..
pandemi öncesi 20 bin aylık kazancımız vardı.ama pandemi de dümdükkk fakirleştikkk.kemerlere delik aça aça bi hal oldukkkKim o aramızdaki gizli zenginleraylık kazanci 20 kusur bir olanlar ortaya çıksın ..
Sonrada vay efendim ben zengin değilimpandemi öncesi 20 bin aylık kazancımız vardı.ama pandemi de dümdükkk fakirleştikkk.kemerlere delik aça aça bi hal oldukkk
Ooo aramızdaki asıl zengin kendini ele verdi... Şok Şok ŞokO değil de eşimin iş yerinin yıllık cirosu 1.000.000 TL görünüyor. Duyan acayip zenginiz sanar. Ama bildiğin fakirim ben.
Eşimin piyasadan ve devletten bir milyonun üstünde alacağı var, 700.000 civarı da borcu var. Alacağı geldiği zaman hemen bir borcu kapatıyor. O paranın daha tadına bakamadım.Ooo aramızdaki asıl zengin kendini ele verdi... Şok Şok Şok
borsadan kazanıyorduk ama artık kazanılmıyor hep batılıyorSonrada vay efendim ben zengin değilim
ee senin de eşin doktorrr.katip bir ikimiz fakiriz asllında buradaOoo aramızdaki asıl zengin kendini ele verdi... Şok Şok Şok
doğrusağlıkta parayla.paran varsa istediğin doktora ertesi gün randevu alarak gidebiliyorsun.ameliyatın rahat oluyor herkes ilgileniyor doktorlar güleryüzlü hemşireler öyle.devletin karşılamadığı tedavileri bile kolayca alabiliyorsun.ben abd den ilaç getirtmiştim param olmasa nolacaktı?ondan okuyun kurtarın kendinizi diyorum ya devamlı.
Ticaret yapan insanların kaderi sanırım, nakit akışı hep sorunEşimin piyasadan ve devletten bir milyonun üstünde alacağı var, 700.000 civarı da borcu var. Alacağı geldiği zaman hemen bir borcu kapatıyor. O paranın daha tadına bakamadım.
Ceycey cnm ben kendi paramdan mesulum, maaşımı da az çok biliyosunee senin de eşin doktorrr.katip bir ikimiz fakiriz asllında burada
he biliyorummmmmCeycey cnm ben kendi paramdan mesulum, maaşımı da az çok biliyosun
Zenginliğim tartışmaya kapalı iştehe biliyorummmmm