- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.421
aynen öyle tutmalıyım.eğitim şart ekonomi de çok eyiiii diyorumm artırıpppppptut kendini ceycey başarabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle tutmalıyım.eğitim şart ekonomi de çok eyiiii diyorumm artırıpppppptut kendini ceycey başarabilirsin
bdv sektörüne uğramaaynen öyle tutmalıyım.eğitim şart ekonomi de çok eyiiii diyorumm artırıpppppp
bir de istemedikleri yorumu yapınca aşırı derecede sinirlenenler var.konuyu açmış evet sen çok haklısın kaynanan bir cadı demiyorum diye azarlandım geçenlerdeYa ben BDV'deki çoğu konuyu anlamıyorum. Olay akışını o kadar tuhaf yazıyorlar ki. Giriş gelişme sonuç hak getire. Cümlelerin götü başı ayrı oynuyor. Özne neresi yüklem nerede derken beynim ısınmaya başlıyor. En son lanet olsun deyip çıkıyorum.
sen zenginsin dükkanın var seninbir de istemedikleri yorumu yapınca aşırı derecede sinirlenenler var.konuyu açmış evet sen çok haklısın kaynanan bir cadı demiyorum diye azarlandım geçenlerde
Kaynanalar daima cadıdır ceycey. BDV'de hayatta kalmak istiyorsan bunu aklında tut.bir de istemedikleri yorumu yapınca aşırı derecede sinirlenenler var.konuyu açmış evet sen çok haklısın kaynanan bir cadı demiyorum diye azarlandım geçenlerde
ceyceyin kaynanası yok sanırmKaynanalar daima cadıdır ceycey. BDV'de hayatta kalmak istiyorsan bunu aklında tut.
o da cahillik işte aynı evin var der gibi.ev var 300 binlik ev var 3 milyon dolarlık.nereden biliyorlar dükkanın değerini ha ha ha?sen zenginsin dükkanın var senin
bdv de zenginsino da cahillik işte aynı evin var der gibi.ev var 300 binlik ev var 3 milyon dolarlık.nereden biliyorlar dükkanın değerini ha ha ha?
yok ama 5 tane görümcem var hepsini de severimceyceyin kaynanası yok sanırm
anaaaa ne çokmuşyok ama 5 tane görümcem var hepsini de severim
Al işte ban sebebiyok ama 5 tane görümcem var hepsini de severim
neyyy çift kişilikli olmuşummm haberim yok.fakirimm uleynnnnnn dümdükkk fakirrrrr benden fakirler fakir değil zaten açlık sınırında yaşıyorlar haberleri yok memnunlarsabdv de zenginsin
mizahta fakir
ama bdv de zengin biliniyorsun ceycey ablaneyyy çift kişilikli olmuşummm haberim yok.fakirimm uleynnnnnn dümdükkk fakirrrrr benden fakirler fakir değil zaten açlık sınırında yaşıyorlar haberleri yok memnunlarsa
kız onlar kendi mal varlıklarını tırım tırım saklıyorlar.ama sohbet et yurtdışı tatillerinden 5 yıldızlı otellerden evlerinin değerinin milyona çıkmasından koleje gönderdikleri çocuklarından bahsederler.anlamaya çalışma ben de anlamadım bunca yılama bdv de zengin biliniyorsun ceycey abla
biz çömeziz abla yeni yeni öğreniyoruz bunlarıkız onlar kendi mal varlıklarını tırım tırım saklıyorlar.ama sohbet et yurtdışı tatillerinden 5 yıldızlı otellerden evlerinin değerinin milyona çıkmasından koleje gönderdikleri çocuklarından bahsederler.anlamaya çalışma ben de anlamadım bunca yıl
sen onlardan kat kat akıllısın kuzum.zengin olsam 65 bini pat diye okula yatırır gönderirdim koleje.manyak mıyım sevmediğim bir okulu çekeyimm? ha 3 kuruş birikimim var onu da okula versem sıfır kalırım .hadi kışın başıma bir şey gelse hastalansam nolacak?ucu ucuna yaşanır mı?biz çömeziz abla yeni yeni öğreniyoruz bunları
Bende Marmarayda dondum bu aksam, en son burnumu çeke çeke indimbugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
ayyy allah korusunhadi kışın başıma bir şey gelse hastalansam nolacak?ucu ucuna yaşanır mı?
para yoktu çektim ablamanyak mıyım sevmediğim bir okulu çekeyimm?