geyik ordinaryus profesörleri burada

ıssız kadın gibisin zaten
Oyleyim napiyim kimsem yok burada
Pandemide iyice eve tikildim ama ben ev disinda aktivite istiyorum.artik
Hani kafede oturalim.kahve icelim
Sevgilim olsun gezelim falan
Bir gece ansızın gelebilirim diyorsun adresi veriyorum ;
Bağcılar/ İstanbul
Aaa belkim.tanisiyoruzdur çocukluğum oralarda gecti

Benim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum hala

gizler içinde sırlar içindesin ayoll.sosyalleş iş güç sahibi gencecik kadınsınn.

Benim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum hala
ben angara bebesiyim hem de en öz en hakiki.üniversite dahil çıkamadım buradan bırakmıyor şehir anacığımmm.gelin sizi pavyonlarımıza götürürüm angara oyun havası oynarız karşılıklı

Benim zamanımda böyle degildi zaten uzun suredir o taraflara gitmedim karisik diyolllar
gizler içinde sırlar içindesin ayoll.sosyalleş iş güç sahibi gencecik kadınsınn.
Kiz işte pestilim çıkıyor eve gelip uyuyakaliyorum gezmek icin zaman lazim araba lazim toplu taşımayla.olmuyor
Hayatim is ev arasi geçiyor yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…