- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Su var kola var karı var aghjkben angara bebesiyim hem de en öz en hakiki.üniversite dahil çıkamadım buradan bırakmıyor şehir anacığımmm.gelin sizi pavyonlarımıza götürürüm angara oyun havası oynarız karşılıklı
Dedikleri gibi her metronun sonu pavyona mı çıkıyorben angara bebesiyim hem de en öz en hakiki.üniversite dahil çıkamadım buradan bırakmıyor şehir anacığımmm.gelin sizi pavyonlarımıza götürürüm angara oyun havası oynarız karşılıklı
Ooo olay varken tünel falan dinlemem hahajsjsjsen tünele girmiştin en son
Su var kola var karı var aghjk
kandırmışlar seni .Dedikleri gibi her metronun sonu pavyona mı çıkıyor
Esenyurtta minibusteyim. Yokuş yukarı Beylikdüzü ne çıkıyoruz. Yolda cevirme var Jandarma. Önümüzden bir araba gidiyor. Jandarma dur işareti yaptı. Bir anda ates etmeye başladılar arabadakiler. Kafayi sağa çevirdim gözümde hala görüntüsü Jandarma tüfeği imza atıp ateşe basladi. Minibus şoförü durdu. Ben mal gibi en önde oturuyorum saklanacak hiçbiryer yok. Şoförle ben acik hedef. Çatışma bitti arkaya bir baktık herkes yerde. Sok olmustum. Bir daha minibüse binmedim, oraya giderkenDur rahat oturayım. Ha şimdi tamam anlat lütfen dinliyorum
Alırım bir dal cigara
Bir daha minibüse binmedim, oraya giderken
Beylikduzunde oturuyordum. Belediye Esenyurta bağlıydı.nerden giderken?
Olay neymiş ki direk ateş etmişlerEsenyurtta minibusteyim. Yokuş yukarı Beylikdüzü ne çıkıyoruz. Yolda cevirme var Jandarma. Önümüzden bir araba gidiyor. Jandarma dur işareti yaptı. Bir anda ates etmeye başladılar arabadakiler. Kafayi sağa çevirdim gözümde hala görüntüsü Jandarma tüfeği imza atıp ateşe basladi. Minibus şoförü durdu. Ben mal gibi en önde oturuyorum saklanacak hiçbiryer yok. Şoförle ben acik hedef. Çatışma bitti arkaya bir baktık herkes yerde. Sok olmustum. Bir daha minibüse binmedim, oraya giderken
Alırım bir dal cigara
amannn gelen gelsinn giden gitsinn çok ta şey etme boşverrrr.içelim açılalımmmnerden giderken?
Bilmiyorum ki. Araçtan ates etmeye başlaninca onlarda ates etmeye basladiOlay neymiş ki direk ateş etmişler
Minnoş o ya ablasıcigarayı bakkaldan da alırsın yav. o kadar çeşit saydı çocuk
Çok geçmiş olsun ki geçmiş de olmuş şükürBilmiyorum ki. Araçtan ates etmeye başlaninca onlarda ates etmeye basladi
Beylikduzunde oturuyordum. Belediye Esenyurta bağlıydı.
Teşekkür ederim şükür ama cidden çok korkmustumÇok geçmiş olsun ki geçmiş de olmuş şükür
Şimdi uğraşmayayım üşenirim gitmeyecigarayı bakkaldan da alırsın yav. o kadar çeşit saydı çocuk
Korkulmayacak gibi değil kiTeşekkür ederim şükür ama cidden çok korkmustum
seninde mi boğazda yalın yok ?tühh şansa bak gene fakir arkadaşlar edinmişim.kliman var mı bari?Beylikduzunde oturuyordum. Belediye Esenyurta bağlıydı.