- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
Bende atardım koltuğuKoltuğu kırklasınlar bence hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende atardım koltuğuKoltuğu kırklasınlar bence hahaha
İstanbul un en nezih semti Bağcılar bir kere. Bilen iyi bilirboğazda yalıdayım dersin sanmıştım.
Fantezi yaptıysalar demek kiDaha mantıklı. Vanilyalı kesin
beni de çek götür.yarın çok işim var çiftliğe gidip inek sağacağımmSize doyum olmaz kızlar Behlül kaçar, herkes e tatlı rüyalar
Bence çok nezih. Arkadaşın eşi TLF konuşurken yolda TLF çalmışlar kulağındanan iibarıyla gelmekten vazgeçti
İstanbul un en nezih semti Bağcılar bir kere. Bilen iyi bilir
İnekler iki saate uyanacak zaten, git kivril yanlarınabeni de çek götür.yarın çok işim var çiftliğe gidip inek sağacağımm
Esenyurt değil bir kere orası. Oranın adı esencılısesenyurtta var lütfen.
akşam haberlerde seyrettim adam elinde kılıçla saldırdı millete.
pu ha haaaa altıma kaçıracağım yeminlenEsenyurt değil bir kere orası. Oranın adı esencılıs
Oyleyim napiyim kimsem yok buradaıssız kadın gibisin zaten
Aaa belkim.tanisiyoruzdur çocukluğum oralarda gectiBir gece ansızın gelebilirim diyorsun adresi veriyorum ;
Bağcılar/ İstanbul
Bir esencilis hikayesi iater misinizEsenyurt değil bir kere orası. Oranın adı esencılıs
Benim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum halaOyleyim napiyim kimsem yok burada
Pandemide iyice eve tikildim ama ben ev disinda aktivite istiyorum.artik
Hani kafede oturalim.kahve icelim
Sevgilim olsun gezelim falan
Aaa belkim.tanisiyoruzdur çocukluğum oralarda gecti
gizler içinde sırlar içindesin ayoll.sosyalleş iş güç sahibi gencecik kadınsınn.Oyleyim napiyim kimsem yok burada
Pandemide iyice eve tikildim ama ben ev disinda aktivite istiyorum.artik
Hani kafede oturalim.kahve icelim
Sevgilim olsun gezelim falan
Aaa belkim.tanisiyoruzdur çocukluğum oralarda gecti
Dur rahat oturayım. Ha şimdi tamam anlat lütfen dinliyorumBir esencilis hikayesi iater misiniz
Oyunculardan biri ben
Ordanda ben tanirmisim.Benim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum hala
ben angara bebesiyim hem de en öz en hakiki.üniversite dahil çıkamadım buradan bırakmıyor şehir anacığımmm.gelin sizi pavyonlarımıza götürürüm angara oyun havası oynarız karşılıklıBenim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum hala
Benim zamanımda böyle degildi zaten uzun suredir o taraflara gitmedim karisik diyolllarBenim tam tersi evlenince geldim buraya. Yoksa Üsküdar Çamlıca da oturuyordum. Kültür şoku yaşadım yaşıyorum hala
Kiz işte pestilim çıkıyor eve gelip uyuyakaliyorum gezmek icin zaman lazim araba lazim toplu taşımayla.olmuyorgizler içinde sırlar içindesin ayoll.sosyalleş iş güç sahibi gencecik kadınsınn.
sen tünele girmiştin en sonDur rahat oturayım. Ha şimdi tamam anlat lütfen dinliyorum