- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi ceycey0406
O zaman foto at hahahahsYok o sen olamazsın o zaman
HıyırO zaman foto at hahahahs
Canim degistiricem aslinda baska nickle üyelik actim şifreyi mail hangisi karıştırınca. Sonra kaizene yazdim. Hepsini pina altında birleştireyim mi dedi biran düşünmeden evet dedim. 3 ay değiştirilemez diyor. Onlardan biri yorumlarımı okusa nicki bile bilmese anlarSimurgp
Nickini değiştirebiliyorsun sanırım
Eğer ex kocan biliyorsa degistir buraya yazarsan biz tanırız seni :)
Şişt aramızda
neyyy yok artıkkkBurda 2008 evlenecekler grubu vardı. Biz birbirimizin evine yatili gidiyorduk. Bilmeme şansı 0 di
Yatılı misafir sevmemgörüşmek tamamda yatıya gitmek beni de aştı
Kıyamam kankimeŞişt aramızda
bir gece ansızın gelebilirimmmmmmYatılı misafir sevmem
Ay eviniz barkınız yok mu be sizin
Saat kaç oldu biri de demiyor ki yatayım
Uyanık dura dura karnım acıktı
Ayy geçenki konu geldi aklıma. Ex karı koca kadının evini otel gibi kullanıyordu ya hahahahabir gece ansızın gelebilirimmmmmm
Suanki gibi değildi o zaman burasi, banlama ne hic bilmem. Yeniden geldigimde ogrendim. Face bile yeni kurulmustu biz yazışırken. Beraber surekli buluşup pazara çeyiz almaya giderlerimiz vardi.OMG
söyleyeceklerim bu kadar
tek geleceğimm korkmaAyy geçenki konu geldi aklıma. Ex karı koca kadının evini otel gibi kullanıyordu ya hahahaha
Bu saate kadar en son kocamla flört ederken uyanık kalmıştırım ben
Net kadınları severim
Ben yoldayım yaa biraz uyudum uyandım şimdi. O yüzden zabaha kadar burdayım.Bu saate kadar en son kocamla flört ederken uyanık kalmıştırım ben
Kıymetinizi bilin
Ay kadina yazik yaa cat kapi misafir bi de ex kocasiyla yatili geliyorlarAyy geçenki konu geldi aklıma. Ex karı koca kadının evini otel gibi kullanıyordu ya hahahaha
Sen söyleme fitne bütün her şey dökülüyor ortaya sonra hahahahsgeyikte bir konu vardı geçmiş senelerde.
gördüğünüz üyelerin benzer ünlü fotolarını atın diye