- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Çok cazibeli oluyorum öyle. Hayranlarım yakamı bırakmıyor
bana ömür boyu bakarsan nen boşarım kocayıBoşan Team ve Vahşet Team üyeleri tamamlanmış...
Boşatmak için yeni kurban arayışındayım..
nasıl huylanmasın?ben bile huylandım
gördüm gördüm yeminlen dişidirSen gördün mğ bu arkadaşı?
Gördüysen ben gördüm valla erkek değil de
YaaaYa gizli gizli bekliyorum flörtlü konu açmanı, takibimdesin lily
Kiz hemen de enişteyi sattinne diyorsun tam aradığım arkadaş.pazartesi kocayı boşuyorum ev arkadaşı olalımmm.
Neden zor ya da imkansiz olsun ki? Benim teyzem 48 yasinda hala ask ask diye geziniyor ortaliktaÖyle deme asıl bu yaştan sonra bulması zor hatta imkansız
Aradığım konuya ulaşılamıyormuş. Engelledi mi beni naptı acaba ahahahhahaaYakın beni el birliğiyle oldu tamam
Bdv de sağ üstte filtreleden üye ismini yaz bütün konular kabak gibi çıkıyor.
Bir daha açık giyme cücükler gözükmesin haram başkasınaÇok cazibeli oluyorum öyle. Hayranlarım yakamı bırakmıyor
Oh iyi barigördüm gördüm yeminlen dişidir
ahha yeni bir av daha düştü aramıza kızlarrÇok cazibeli oluyorum öyle. Hayranlarım yakamı bırakmıyor
Şaibeli arkadaş havada kapar onu merak etmeahha yeni bir av daha düştü aramıza kızlarr
Hak etti o amaNe yalvartmışlar kızı ya özr dlrm özr dlrm diye.
Bi üzülmesim deil
Ya ben erkeksem afhjkOh iyi bari
En azından hemcinsimiz çıktı
Aradığım konuya ulaşılamıyormuş. Engelledi mi beni naptı acaba ahahahhahaa
amanınn kaç saattir sitedeyim bugün gene de bu konuyu kaçırmışım.yazıklar olsun bana.sınıfta kaldımHak etti o amasen özel mesajları görecektin sabah
Şimdi o konuda biraz iş geyige döndü ya, geyikten mapusa dusme diye uyarildin burada etiketlendinYa ben de bizim avcının konusunda dolanırken fitne uyardı da kaçtım buraya, ( yalnız yarım saatte ne geyik dönmüs elinize kuvvethepsini okuyamadım) e hadi nick ismi kullananlar giybetten yatıyor da konuda dolananlari niye mahpusa koyuyo mune? Ataistler bunu da açıklasın
Iyi gecelerBen yatıyorum hanımlar
Bensiz çok eğlenmeyin
28.sayfada bıraktım
Herjese iyi geceler
Ben size küstüm beni erkek sandiniz
at şuraya bikinili bir resmini de inansınlarBen size küstüm beni erkek sandiniz
Elektro hevesini kirmayayim tabi de, çok mecbur değilsen evlenme bence, tabii yine de sen bilirsinOfff yeminle baba evinde rahatım evlenince ne bok yicem farkındalığı oluşmuyor değil