- 11 Aralık 2018
- 39.662
- 245.756
- Konu Sahibi ceycey0406
Olm sen sarımanolyayı bilmiyon lanamanınn kaç saattir sitedeyim bugün gene de bu konuyu kaçırmışım.yazıklar olsun bana.sınıfta kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm sen sarımanolyayı bilmiyon lanamanınn kaç saattir sitedeyim bugün gene de bu konuyu kaçırmışım.yazıklar olsun bana.sınıfta kaldım
He iste onu cok istiyorum suan en büyük derdim vallaSeni evlendirelim bunlar hep libidodan
Girme kanıma bak afhjjElektro hevesini kirmayayim tabi de, çok mecbur değilsen evlenme bence, tabii yine de sen bilirsin
Onuda internetten bulmuş derler.at şuraya bikinili bir resmini de inansınlar
Amaan sen erkeksen ol fark etmezYa ben erkeksem afhjk
he ya onu da bilmiyorum tüüü bana.kudra beni yanına çırak al da yetiştir ben de vahşet team üyesi olmak istiyorummOlm sen sarımanolyayı bilmiyon lan
He iste onu cok istiyorum suan en büyük derdim valla
Ceycey yeni konu acip bizi etiketledi çünkü hepimiz ekşınlı konuda baya geyige dönüyorduk ceycey de durumu kurtarıp bizi burada topladi eee sen de geyigin demirbaslarindansin ondan yani burdayızİyide biz bu topiğe nasıl geldik ?
Benim bildiğim tek sarı sarı tutkuOlm sen sarımanolyayı bilmiyon lan
he ya onu da bilmiyorum tüüü bana.kudra beni yanına çırak al da yetiştir ben de vahşet team üyesi olmak istiyorumm
Ona erkek diye yürüdüm. Profil resimlerimizin birbirine cok uyumlu olmasındanAmaan sen erkeksen ol fark etmez
Kimseye yürümüşlüğün yok
Yalnız erkeksen şu açıdan kötü
Kadın diye gece vakti gümbür gümbür yürüdüler sana
he ya onu da bilmiyorum tüüü bana.kudra beni yanına çırak al da yetiştir ben de vahşet team üyesi olmak istiyorumm
Üslup o kadar erkekti ki ben seni erkek olarak yürüdün sandım vallaOna erkek diye yürüdüm. Profil resimlerimizin birbirine cok uyumlu olmasından
yazıklar olsunn arkadaşlığımıza.ben niye görmedim ayol?
Konuya Hollandalı kaldım , biri beni aydınalatabilirmi Ne hakkında konuşuyorsunuz ?
gözümden kaçmışş malum yaşlıyımManolyayı nasıl bilmiyon ceycey
En az benim kadar mesain var bdv de