- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Iyi gecelerben artık gidip yatıyorum
arada tagleyin falan
sabah açınca mutlu olayım
Ben 2 doz sinovac oldum 3.doz açıldı onu doktor biontech de olabilirsin dedi ama zaten vucudumda bir enfeksiyon var ufacık sinir streste tansiyon çıkıyor hic riske girmek istemedim 3.dozu da sinovac olacağım inaktif aşı daha az risk taşıyor bana da canlı aşı yasak ama Biontech canlı hücreli aşı değil zatenİnan benim ladar aşı aşığı bi insan bulamazsın
Ama 2 doktora gidiyordum
Biri biontech ol mutlaka sinovacla ilgili araştırma yok yeterli dedi
Diğeri sinovac ol mutlaka canlı aşı olma dedi
Mal gibi kaldım öyle
Artık içim rahat bi şekilde aşı olamıyorum
Mrna ya ne deniyorsa işteDoktor mu dedi canlı aşı diye
Canlı aşı diye birşey yok yalnız.
Öyle deme asıl bu yaştan sonra bulması zor hatta imkansızKiz bisey deme sen evliligi denemissin ikincide ince eleyip sık dokursun
Ben daha birinciyi bulamadim
Offf yeminle baba evinde rahatım evlenince ne bok yicem farkındalığı oluşmuyor değilne diyorsun tam aradığım arkadaş.pazartesi kocayı boşuyorum ev arkadaşı olalımmm.
Ana gündem maddesi şuOfff yeminle baba evinde rahatım evlenince ne bok yicem farkındalığı oluşmuyor değil
C ceycey0406 benden huylandi buHala daha sızlanıyorum ne olurdu ikisi de aynı aşıyı önerseydi
İyi kötü olurdum koşa koşa
Nen senden huylandım valla
Şap atsınlar yemeğine
Ya ben de bizim avcının konusunda dolanırken fitne uyardı da kaçtım buraya, ( yalnız yarım saatte ne geyik dönmüs elinize kuvvetÇilemse çekerim.
valla bol bol don yıkıyorsun.efsane bir şey evlilikOfff yeminle baba evinde rahatım evlenince ne bok yicem farkındalığı oluşmuyor değil
Adam aç kalır zaten zira bilmiyorum Allahtan bir kaç tane biliyor bende pilav yaparım tamam bitti afhjkAna gündem maddesi şu
Bugün yemeğe ne yapsak
O değilde dün 14 yaşındaki hanım kızımızı hatırlıyor musunuz?
Sağol yavalla bol bol don yıkıyorsun.efsane bir şey evlilik
Acana adını anmasak mı onun?Ya ben de bizim avcının konusunda dolanırken fitne uyardı da kaçtım buraya, ( yalnız yarım saatte ne geyik dönmüs elinize kuvvethepsini okuyamadım) e hadi nick ismi kullananlar giybetten yatıyor da konuda dolananlari niye mahpusa koyuyo mune? Ataistler bunu da açıklasın
nasıl huylanmasın?ben bile huylandım
Offf yeminle baba evinde rahatım evlenince ne bok yicem farkındalığı oluşmuyor değil
Bana özelden annesi yazmış gıbı özür diledi affedin dıye ama ben kel alakaydımNe yalvartmışlar kızı ya özr dlrm özr dlrm diye.
Bi üzülmesim deil
Sen gördün mğ bu arkadaşı?nasıl huylanmasın?ben bile huylandım