- 11 Aralık 2018
- 39.657
- 245.708
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Yeğenim de oldu ama onun daha yeni hamileliği. İlkini hamile olduğunu anlamadan oldu ikinciyi de 10 haftalıkken yanılmıyorsam. Doktoru sorun olmaz dedi, biz deli gibi araştırdık soruşturduk. 1.5 ay falan geçti ikincinin üstünden bi sıkıntı yok.Doktorlar 2.trimesterda olunabilir diyorlarmis ama tabii kendi doktoruna sorsan daha iyi
Benim de arkadasim hamile o da ikinci dozu olmus su an 7 aylık hamile, riskli bir gebelik yaşıyor mecburen oldum dedi o da.
Kiz bisey deme sen evliligi denemissin ikincide ince eleyip sık dokursunBen nedeyim şuan
ben artık gidip yatıyorum
arada tagleyin falan
sabah açınca mutlu olayım
Nereye çatır çatırsen daha nişanlı dur millet çatır çatır çatır doğuracak bak
Profili gizli. Bir yaşıma daha girdim ahsjahjs
Ne var zamanında biride durup dururken eleştiri yaptım diye lezbiyen yaptıydı sende erkek olabilirsin afhkkkDislileri severim dermişim
Cok teşekkür ediyorum aldim gitti
Gecenin sonunda ya erkek ya sapık ilan edilicem gibime geldi
elektra gel buraya korkma senin kadar zararsizim ben
İnan benim ladar aşı aşığı bi insan bulamazsın
Ama 2 doktora gidiyordum
Biri biontech ol mutlaka sinovacla ilgili araştırma yok yeterli dedi
Diğeri sinovac ol mutlaka canlı aşı olma dedi
Mal gibi kaldım öyle
Artık içim rahat bi şekilde aşı olamıyorum
onu öpme beni öppöptüm güzellik
Iban yollayın len agjkkpara topluyorum pambukkk eller cebe.bebbişe altın alacağızzz teyzeleri olaraktan
OooooNe var zamanında biride durup dururken eleştiri yaptım diye lezbiyen yaptıydı sende erkek olabilirsin afhkkk
Hala daha sızlanıyorum ne olurdu ikisi de aynı aşıyı önerseydiah herkesin kafası karıştı iyice.
kendisini gördüm kadındır ama sen gene de bir test et derimNe var zamanında biride durup dururken eleştiri yaptım diye lezbiyen yaptıydı sende erkek olabilirsin afhkkk
Kiz bisey deme sen evliligi denemissin ikincide ince eleyip sık dokursun
Ben daha birinciyi bulamadim
Bana kalsa daha bekar kalabilirim halimden öemnundumsen daha nişanlı dur millet çatır çatır çatır doğuracak bak
Hala daha sızlanıyorum ne olurdu ikisi de aynı aşıyı önerseydiah herkesin kafası karıştı iyice.
Nen senden huylandım valla
euro kabul ediyoruz sadeceIban yollayın len agjkk
Elle mikendisini gördüm kadındır ama sen gene de bir test et derim
ne diyorsun tam aradığım arkadaş.pazartesi kocayı boşuyorum ev arkadaşı olalımmm.Bana kalsa daha bekar kalabilirim halimden öemnundum
İnan benim ladar aşı aşığı bi insan bulamazsın
Ama 2 doktora gidiyordum
Biri biontech ol mutlaka sinovacla ilgili araştırma yok yeterli dedi
Diğeri sinovac ol mutlaka canlı aşı olma dedi
Mal gibi kaldım öyle
Artık içim rahat bi şekilde aşı olamıyorum
Bababank şu an evde değil bende gevur parası yoktur napciz agjjkeuro kabul ediyoruz sadece