- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.529
- Konu Sahibi ceycey0406
Gözüküyor ya eski konularında.O o mu? Nasıl bu kadar eminsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüküyor ya eski konularında.O o mu? Nasıl bu kadar eminsin
çok şey kaçırmaktan korkan 1,5 yaşındaki bir bebe gibi uykulu ama meraklıyım
Aşı karşıtıyım benAşı olmadın mı?
bebiş bekliyorAşı olmadın mı?
Anaaaaaa bebişimiz geliyormuş ve haberim yokbebiş bekliyor
Profili gizli. Bir yaşıma daha girdim ahsjahjsGözüküyor ya eski konularında.
Doktorlar 2.trimesterda olunabilir diyorlarmis ama tabii kendi doktoruna sorsan daha iyiCovid deme aşısızlığım geliyor aklıma
Ürperiyorum
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileklerimizle, bebeğimize Allah uzun ömürler nasip etsinAşı karşıtıyım ben
Az daha görmeseydin ya askere giderken uğrardınAnaaaaaa bebişimiz geliyormuş ve haberim yok
Anaaaaaa bebişimiz geliyormuş ve haberim yok
sen daha nişanlı dur millet çatır çatır çatır doğuracak bakAnaaaaaa bebişimiz geliyormuş ve haberim yok
Ben nedeyim şuanYaaa yeni konu oley
Diger konudaki tum mesajları okudum.hatta geyige tasirim diye alinti bile yapmistim bknz
Kiz sen zaten yurtdışındasin bul bi hans
Ben nadir bakıyorum oralara ya gözümden kaçmış belli ki arada girip konulara bakıyorum o kadarTakvim sizde görünmüyor mu ki nasıl haberiniz yok
Dislileri severim dermişimo kendini korumasını bilir
dfkglkgfşdş
Cok teşekkür ediyorum aldim gittine koruyacağız al senin olsun.eti seninn kemiği benim
İyi geceler Allah rahatlık versin aşkımben artık gidip yatıyorum
arada tagleyin falan
sabah açınca mutlu olayım
İnan benim ladar aşı aşığı bi insan bulamazsınDoktorlar 2.trimesterda olunabilir diyorlarmis ama tabii kendi doktoruna sorsan daha iyi
Benim de arkadasim hamile o da ikinci dozu olmus su an 7 aylık hamile, riskli bir gebelik yaşıyor mecburen oldum dedi o da.
para topluyorum pambukkk eller cebe.bebbişe altın alacağızzz teyzeleri olaraktanMutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileklerimizle, bebeğimize Allah uzun ömürler nasip etsin
İyi geceler Allah rahatlık versin aşkım