- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.501
kala kala nişanlısına kaldımHiç canını sıkma bekar olunca biz kadınların tüm adamlara bakacağını sanıyor bu tür manyaklar
hiç kibar üslupla konuşmasaydınkala kala nişanlısına kaldım
hanımefendilıgım bıraz bozuldu zaten tlfonu yuzune kapattımhiç kibar üslupla konuşmasaydın
banane be ben senin nişanlına mı kaldım deseydin
Öyle de denmez . Haddini bil iş yaptırıyorum sadece sen gittiğin marketteki pazardaki adamlara evşne gelen tamirciye başka gözle bakıyorsan bilemem. Biz de yok öyle şeyler desin yeter onahiç kibar üslupla konuşmasaydın
banane be ben senin nişanlına mı kaldım deseydin
kendısı oyle baskasını da oyle goruyor..Öyle de denmez . Haddini bil iş yaptırıyorum sadece sen gittiğin marketteki pazardaki adamlara evşne gelen tamirciye başka gözle bakıyorsan bilemem. Biz de yok öyle şeyler desin yeter ona
Çocuklarda şurup seklindebalık yağı hap şeklinde di mi
onu dusunemedım tüyy ac saydım keskeHenuz 3 yasinda bir kardesim var seni ondan bile kiskaniyorum sarkisini acsaydin keske arka fonda. Arayacagini biliyorduk
Merhaba Rice etsem verdiğiniz vitaminin fotosunu atar mısınızÇocuklarda şurup seklinde
Çok teşekkür ederim
Rica ederim sifa olur insÇok teşekkür ederim
hmm şurubun tadı kötüydüÇocuklarda şurup seklinde
Artik onun oyle çeşitleri cikti ki ne olur bi daha içeyim diyor çocuklarhmm şurubun tadı kötüydü
bende hapı var efanın
Ben onlarla o kadar cok muhattap oldum ki.günü bir manyak ve kıskanc nişanli vakasıyla kapaktık cok sukur
vay beArtik onun oyle çeşitleri cikti ki ne olur bi daha içeyim diyor çocuklar
Allahım bunlardakı akıl nasıl calişiyor. gercekten beyın sız desem hakaret olurmu acabaBen onlarla o kadar cok muhattap oldum ki.
Bir tanesine eski esim tam 1 saat benim evli oldugumu anlatmaya calisti. Kadin inanmıyor, 1 saat sonunda gerçekten mi esin diye soruyordu hala
keske ben bıraz kılo alırdım ya. o zamanlarvay be
keşke bizim zamanımızda da olaydı severdik belki
Onlarda beyin yok, o yüzden hiç takilma.Allahım bunlardakı akıl nasıl calişiyor. gercekten beyın sız desem hakaret olurmu acaba