- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.001
Benden değilde senden korkan üye ciktibenden miii?yavv sitede +18 takılmayan belki de tek üyeyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden değilde senden korkan üye ciktibenden miii?yavv sitede +18 takılmayan belki de tek üyeyimm
Oksijen almanı engeller , hiç bir farkındalığı yok çift maskenin .yok doktor kankilerim çift tak dediler
Ben Çıkmıyorum ordann 7/24 Ordayımbenden miii?yavv sitede +18 takılmayan belki de tek üyeyimm
Ben hic tek maske takmadım ben cok fena bir pandemigim. Fis fis vebali gibiyim, sevgulum haric hic kimseyle gorusmedim daha pandemiden beriOksijen almanı engeller , hiç bir farkındalığı yok çift maskenin .
Virüsyayarsın sen bizde burda hiç maske kullanmadık . Sadece çalıştığım hastanede takıyoruzBen hic tek maske takmadım ben cok fena bir pandemigim. Fis fis vebali gibiyim, sevgulum haric hic kimseyle gorusmedim daha pandemiden beri
ben takarım arkadaşşş.yoksa içim rahat etmezzzz.Oksijen almanı engeller , hiç bir farkındalığı yok çift maskenin .
Nasil ya ciddi misin sen. Hangi ülkedesin. Meslegin neVirüsyayarsın sen bizde burda hiç maske kullanmadık . Sadece çalıştığım hastanede takıyoruz
Aaa bizde virus taşıyıp maske takmayan cokVirüsyayarsın sen bizde burda hiç maske kullanmadık . Sadece çalıştığım hastanede takıyoruz
Tamam sinirlenme kanki sen tak hatta bide üçle garantiye almış olursunben takarım arkadaşşş.yoksa içim rahat etmezzzz.
asıl bu soruyu sorarak sen ciddi misin?haftalardır o ülkeye kaçmayı planlıyoruzNasil ya ciddi misin sen. Hangi ülkedesin. Meslegin ne
Bende aynen yalniz ben disari çıktığım an heryer virus gibi davranıyorum. Elim kıyafetime değse bile yüzüme suremiyorum. Disari çıkan evde direk dusaben takarım arkadaşşş.yoksa içim rahat etmezzzz.
aynen biz.hergün çamaşır yıkıyorum .arabamın içini bile elletmedim kimseye.eve kimse gelemez kimseye de gitmemBende aynen yalniz ben disari çıktığım an heryer virus gibi davranıyorum. Elim kıyafetime değse bile yüzüme suremiyorum. Disari çıkan evde direk dusa
İsvec , hemşireyimNasil ya ciddi misin sen. Hangi ülkedesin. Meslegin ne
kız doktorum desene soranlara.site fake meslekler kaynıyor zatennnİsvec , hemşireyim
Yazacaktım dedim kiz kendi cevaplasin :) pina kacirmis bizim isveç planlariniİsvec , hemşireyim
Ayni ben. Babam vefat etti eve dedim kimse giremez. Hic kimse gelmesin.aynen biz.hergün çamaşır yıkıyorum .arabamın içini bile elletmedim kimseye.eve kimse gelemez kimseye de gitmem
Daha afilli olsun dimikız doktorum desene soranlara.site fake meslekler kaynıyor zatennn