- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.961
Kiz yok sevgülüm geldiAyol bekarlık basına vurmuş bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yok sevgülüm geldiAyol bekarlık basına vurmuş bunun
Benimde içim erkek ama dış görünüşüm tam bir kadıncıkO ic dünyam ve dis dünyam farki. Meslek faktöründen bazen erkek gibi davranıyorum. Benim ki bazen çok kiziyor bana. Kadinsin sen kadınsın bana erkek muhabbeti yapma diyor
ama hala bekarsın ki . Kız yoksa siz gizli gizli evlendiniz mi ???Kiz yok sevgülüm geldi
Ifsa sevmiyorumBenimde içim erkek ama dış görünüşüm tam bir kadıncık
ama hala bekarsın ki . Kız yoksa siz gizli gizli evlendiniz mi ???
Yaa ben unutuyorum bildirim gelmeyince :) etiketleyin unutmazsanizBu ara herkes bildirimden şikayetçi her gece burdayız canim bakma bildirime
ooo iyi iyi konus enisteyle :)Sukur bi sevgulumle konuşmaya gittim herkes gitmis
Ben atmiyorum vallaBen burdayım Benle idare edeceksin artık... Kızlar birbirine özelden foto atıyor herhalde
Hadi yaaaBiz direk instagramlaştık canım
Yok yok erkek olsanda biz seni bu halinle kabul ederiz artıkHadi bea gecenin sonunda ben yine erkek değilim diye ağlanip inandırmaya uğraşmam dimi
bıyıkları bayağı güzeldi bana attığı resimlerde.aynıı kadir inanır gibiydiYok yok erkek olsanda biz seni bu halinle kabul ederiz artık
Bizsiz anca özellerde fıkırdaşın hıhYaa ben unutuyorum bildirim gelmeyince :) etiketleyin unutmazsaniz
ooo iyi iyi konus enisteyle :)
Ben atmiyorum valla
Hadi yaaa
Bende instagram facebook var ama ayda yilda bir giriyorum paylasim yapmam twitter yok zatentwitter da yok ben de.bir bura bir de whatsap ım var
korkma bebek seni hissediyor seni rahatsiz etmemek icin uyum sagliyordur annesine hem belki yoruldu bebis iceride hep hareket edemez ya :)Kız fıkır fıkır oynuyordu video çekmeye başladım durdu niye bu kız böyle
Benim tanıdığım hayatımda kimse yok diye dertlenen biri var ama o kadar erkeksi ki diyorum az kadin ol küfür eder sert tavırları vardir konusmalari da öyleO ic dünyam ve dis dünyam farki. Meslek faktöründen bazen erkek gibi davranıyorum. Benim ki bazen çok kiziyor bana. Kadinsin sen kadınsın bana erkek muhabbeti yapma diyor
hele seni bir göreyim bak ben sana neler atacağımmm nelerrrBizsiz anca özellerde fıkırdaşın hıh
benim de kaşlar coştuu 2 yıldır cımbız değmediBenimde bıyıklarım var inceden pandemi den beri kuaför e gitmiyorum
Bebekliginden şimdiye film seridi yaparsinhele seni bir göreyim bak ben sana neler atacağımmm nelerrr
Hadi bea gördü sadece neler Atacan merak ettim kızhele seni bir göreyim bak ben sana neler atacağımmm nelerrr
Onlari göstermek için pecesiz attim resimlerumubıyıkları bayağı güzeldi bana attığı resimlerde.aynıı kadir inanır gibiydi
Simurgp Kadir inanır sever olarak sana talibim. Sevgilini terket bana gelbıyıkları bayağı güzeldi bana attığı resimlerde.aynıı kadir inanır gibiydi
önce resmi görmem lazımmmHadi bea gördü sadece neler Atacan merak ettim kız
Benimde değmedi.. Corona dan beri korkumdan gidemiyorumbenim de kaşlar coştuu 2 yıldır cımbız değmedi
aynen öyleee.araya benim ex leri bile katarımmmmBebekliginden şimdiye film seridi yaparsin
BiyiklarimiHadi bea gördü sadece neler Atacan merak ettim kız