Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Bizim ki de ev almadan kesinlikle evlenmem diyordu kasımda ev adı tapuyu üzerine aldığı gün tanışmaya geleceğiz diye haber gönderdiler
Bu insanların dünya gözüyle görmek istedikleri o kadar çok şey var ki hagisine yetişelim

Yok ama yakın semtler minibüsle 5 dk.
Ben onların semtinde okudum liseyi, hatta o da aynı okuldaydı..
O zamanlar ben kendisine selam bile vermezdim tabi

Sponsor olmak mı.. Para dersen buz gibi soğurlar senden

Tabi selam vermedin o da seninle evlendi gördün mü

iş yerindeki abur cuburu kesmek gerekiyor
Maşallah canım sana...

işin sırrı nedir gerçi kim ne derse desin bünye ve hormonlar meselesi bu durum..boğazı tutmak başka ama
bir keresinde gittiğim dr bana " eylül, sen çok fazla yemiyorsun ama hareketin az." demişti.

nerede hareket orada bereket hesabı:121:

Lise arkadaşımısınız sizz nerden nereye hayat işte ...

Bende faydasız insanların boş konuşmalarını duyunca derin dondurucu gibi oluyorum :)

Arkadaş sayılmayız ben onların grupla hiç konuşmazdım, hatta kendi grubum dışında kimseyle konuşmazdım onlar da hep kız arkadaşlarımdı
Feminizim duygularımı herkes bilirdi
Eşim de tırsmış açılamamış bu yüzden anlattığında yine de hani tavlamak için yapıyo diyordum o zamandan bu zaman sevse çatlar insan söylemeden diyordum ki
Eşimin kankasını tanıyorum o da bizim sınıftan, o da evlendi.. Eşine anlatmış X Kader'i çk seviyodu açılamıyodu bize bay getirmişti hergün hergün dertleşmekten eşi de bana söyleyince inandım..

Ama ben o kadar sabırlı değilim, sonu ne olursa olsun bi gider söylerdim
Gerçi diyorum o zamanlar olsa başına ne işler gelirdi bilmem

Benim evlendiğimi duyan hele de onunla evlendiğimi duyan herkes şok oluyor
Ben hayatta evlenmem diyen tiplerdendim çünkü..

Senin bu ay dönümlerine, nişan dönümüne hastayım Bircan nasıl aklında tutuyorsun

Sizin de hemen hemen bizim gibi olmuş bizim de Mart-Kasım söz düğün arası

Sadece ilk ay önemsemiştim canım ya sonrasında ticker dan hatılıyorum yoksa pek aklımda tutamam.. Nişanı da birlikte çalıştığım arkadaşım 3 Martta sözlenmiş o hatırlattı yoksa nikah tarihini bile hatılamıyorum (önce yapmıştık ya)

seneye bu topiclere baktığımda ya sevinçten ya hüzünden ağlayacağım..

İnsanoğlu doyumsuz zaten , onu da göreyim bunu da göreyim diyorlarda senin ki bari kendi hayatı için diyormuş

Bi de selam versem ne olurmuş bilmiyorum

Bende bi evlilik tarihimi biliyorum işte, zorlanırsam face ten bakıyorum

ahaaaaa kuzum sen ne iş yaparsın
maşallah eksiğiniz yok fazlanız var..gelsin hımbıl hımbıl etler

hızınıza yetişemedim vallaha. işlerde birikti. son söyleyeceklerimi söyleyip izin isteyeyim sonradan yine katılırım size.

canım bankacıyım ben. ama genel müdürlükteyim eğitim için gelenlere o ikramlar ama tabi bize torpil var o ayrı.

arıca şehirdışına giden içimizden kim varsa mutlaka bişeyler getirir yetmez şubeden baklava isteriz antepten :) ayrıca içimizden biri edirneli ayda 1 hafta mutlaka gider boş dönmez, mersinli var, birde istanbullu olup hep gezen var anam varda var işte anlatmayayım yani şimdi aklıma geldikçe canım tatlı çekiyor :))

o 5 kiloyuda dukanla verdim söyleyeyim.

hee evet geçende bir kere daha sorulmuştu sana sanki şimdi anımsadım.

edirne deyince aklıma tava ciğeri ve badem ezmesi geliyor.ha bir de peyniri
kalabalıkta daha çok oluyor bu iş..

dukanı duydum da ben belli bir kalıba giremiyorum maalesef.:26:

aynen benimde işler birikiyorda birikiyor..buraya yazarken kırk yere de cevap yetiştiriyorum.:102:

Küçük bir hikaye gibi kader yaa, kaç yıl sonra yollarınız kesişti peki
Zaten olmaz dediklerimiz başımıza gelir :)

Sima olarak ta kızlar gördü beni özel albümde, Gofretto
Ben şimdi kendimle ilgili yorum yapmayayım
Dışardan bakan birileri olarak onlar yorum yapabilir, küçük müyüm büyük müyüm diye

Dışardan bakan birileri olarak onlar yorum yapabilir, küçük müyüm büyük müyüm diye

Gofretto kızımız öncelikle çok hamarattır cips ve abur cubur hastasıdır ayı zamanda da çıtı pıtıdır ve uzun boylu yediği nereye gidiyor biz bir türlü anlamıyoruz

Kaderrr oldu mu

böle mini mini..çıtı pıtı:103:
sona kalbi yüzüne yansımış, ay parçasıı:129:

topiğimizin yaramazı

böle mini mini..çıtı pıtı:103:
sona kalbi yüzüne yansımış, ay parçasıı:129:

topiğimizin yaramazı

Teşekkür ederim kızlar utandırık oldum
Ama aşk olsun 'ay parçası' olan eşim, anneannesi onu böyle sever bizim ne haddimize ay parçası olmak
Annem de bi ara kızmıştı galiba, benim kızım da güneş parçası demişti

Birazcık yaramazlık var evet

Merak ettim seni bak şimdi:)
Buraya ekleyebilir misin resim güneş parçası kadercim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…